Firma Tractari Auto Targu Mures

Tractari Auto Tg. Mures

Firma Tractari Auto Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Targu Mures: Tractari Auto Tg. Mures.

 Tractari Auto
 Tractari Auto • Platforma Auto 24/7 | Transport Autoturisme | Transport Utilaje 
 TARGU MURES 

  Firma noastra ofera servicii de tractari auto si remorcare auto NON STOP, asistenta rutiera, interventii rapide si depanare vehicul atat in Ungheni cat si in judetul Mures pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, tractari atv-uri, tractari rulote, tractari utilaje industriale si tractari utilaje agro.

  Daca ati fost implicat intr-un accident sau pur si simplu nu mai puteti circula cu masina, apelati cu incredere la serviciile noastre de tractare auto. Indiferent de conditiile meteo sau locatia in care va aflati, vom raspunde cu promptitudine sollicitarii dumneavoastra. 

  Tractari Auto MuresAutospecialele de tractari detin echipamente special proiectate ce au ca scop recuperarea si transportul vehiculelor deteriorate sau stationare. In prezent sistemul de operare a unor astfel de autospeciale este unul hidraulic, unele dintre acestea fiind dotate cu unul sau mai multe motoare care functioneaza la capacitate maxima in cazul unor sarcini foarte mari. In cadrul activitatii de recuperare, autospecialele readuc vehicule rasturnate in pozitie verticala, readuc la sosea vehicule iesite in afara carosabilului si ajuta la descarcarea marfii dintr-un vehicul avariat.

  Tractari Auto MuresIndiferent daca ai ramas fara baterie si masina nu mai porneste, sau esti implicat intr-un eveniment rutier si ai nevoie de o tractare auto, noi iti suntem alaturi! Indiferent daca ti-au ramas cheile blocate in masina, ai o pana, ai ramas fara carburant sau ai oricare alta problema, suntem aici sa te ajutam.

  Servicii de tractari si transport auto de cea mai buna calitate, indiferent de conditiile meteo sau starea carosabilului ne-am antrenat pentru a fi pregatiti in orice clipa si a veni in ajutorul dumneavoastra.

SERVICII DE TRACTARI AUTO MURES

  • interventii rapide de tractari auto cu platforma pentru autoturisme si utilaje
  • transport utilaje industriale (motostivuitoare, buldozere etc) si utilaje agro (tractoare, semanatori etc)
  • transport la RAR, RABLA, Service
  • transport marfa
  • transport pe platforma si tractari de masini noi sau avariate
  • tractari si transport pe platforma masini de teren, autoutilitare, dube si microbuze
  • transport pe platforma si tractari de masini cu numere expirate

Galerie foto