Firma Tractari Auto Sighisoara

SRG TRANS CAR SRL

Firma Tractari Auto Sighisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Sighisoara: SRG TRANS CAR SRL.

tractari auto remorcari sighisoara mures

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA SIGHISOARA - MURES

  SRG TRANS CAR SRL  efectueaza non stop in/din Mures tractari auto, transport auto pe platforma, remorcari, transport REMAT, transport de autoturisme local si international, asistenta rutiera, diagnosticare, reparatii si mecanica. Dispunem de autospeciale cu platforme performante care pot interveni cu succes chiar si in cele mai dificile solicitari pentru tractari.

tractari auto remorcari sighisoara mures

  Autospecialele de tractari detin echipamente special proiectate ce au ca scop recuperarea si transportul vehiculelor deteriorate sau stationare. Scopul nostru este sa ajutam soferii in momentul in care autovehiculele lor au o problema tehnica, defectiune sau au fost avariate in urma unui accident rutier.

tractari auto remorcari sighisoara mures

  Garantam servicii de tractari si transport auto de cea mai buna calitate, indiferent de conditiile meteo sau starea carosabilului ne-am antrenat pentru a fi pregatiti in orice clipa si a veni in ajutorul dumneavoastra.

SERVICII TRACTARI AUTO SIGHISOARA

Tractari auto pe platforma a autoturismelor avariate sau ramase in pana.

Tractari auto avariate

In urma unui accident sau a unei defectiune minora care poate fi remediata pe loc (ex: pana, infundare filtru motorina, sau avand la dispozitie piese pe stoc si la comanda necesare pentru micile defectiuni) fara a mai fii necesara tractarea, noi suntem cei care intervenim pentru a va oferi ajutor 24h din 24h, 7 zile din 7 zile, prin serviciul nostru de tractari auto si asistenta.

Incarcarea si descarcarea autovehiculului avariat in conditii de siguranta.

  • Transport si tractarare utilaje agricole
  • Transport autoutilitare
  • Transport camioane
  • Transport buldoexcavator
  • Transport stivuitoare
  • Transport tractoare