Firma Tractari Auto Sighisoara

SRG TRANS CAR SRL

Firma Tractari Auto Sighisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Sighisoara: SRG TRANS CAR SRL.

 SERVICII DE TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA PROFESIONALA NON-STOP

0740.210.271

  Tractari Auto SighisoaraSRG TRANS CAR SRL  efectueaza non stop in/din Mures tractari auto, transport auto pe platforma, remorcari, transport REMAT, transport de autoturisme local si international, asistenta rutiera, diagnosticare, reparatii si mecanica.

  Autospecialele de tractari detin echipamente special proiectate ce au ca scop recuperarea si transportul vehiculelor deteriorate sau stationare. In prezent sistemul de operare a unor astfel de autospeciale este unul hidraulic, unele dintre acestea fiind dotate cu unul sau mai multe motoare care functioneaza la capacitate maxima in cazul unor sarcini foarte mari. In cadrul activitatii de recuperare, autospecialele readuc vehicule rasturnate in pozitie verticala, readuc la sosea vehicule iesite in afara carosabilului si ajuta la descarcarea marfii dintr-un vehicul avariat.

  Garantam servicii de tractari si transport auto de cea mai buna calitate, indiferent de conditiile meteo sau starea carosabilului ne-am antrenat pentru a fi pregatiti in orice clipa si a veni in ajutorul dumneavoastra.

Servicii

Serviciile oferite:Tractari Auto Sighisoara
Tractari auto pe platforma a autoturismelor avariate sau ramase in pana.

Tractari auto avariate

In urma unui accident sau a unei defectiune minora care poate fi remediata pe loc (ex: pana, infundare filtru motorina, sau avand la dispozitie piese pe stoc si la comanda necesare pentru micile defectiuni) fara a mai fii necesara tractarea, noi suntem cei care intervenim pentru a va oferi ajutor 24h din 24h, 7 zile din 7 zile, prin serviciul nostru de tractari auto si asistenta.

Incarcarea si descarcarea autovehiculului avariat in conditii de siguranta.Tractari Auto Sighisoara

  • Transport si tractarare utilaje agricole
  • Transport autoutilitare
  • Transport camioane
  • Transport buldoexcavator
  • Transport stivuitoare
  • Transport tractoare