Firma Tractari Auto Salonta

Tractari Auto Salonta

Firma Tractari Auto Salonta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Salonta: Tractari Auto Salonta.

tractari auto remorcari salontaOferim servicii de tractare, asistenta rutiera, depanare, remorcare si transport auto precum si anexe ale acestora: fotografii si constatare avarii.

In cadrul activitatii de recuperare, autospeciala readuce vehicule rasturnate in pozitie verticala, readuce la sosea vehicule iesite in afara carosabilului si ajuta, cu cele 2 macarale montate pe masina, la descarcarea marfii din vehiculul avariat. In cadrul activitatii de remorcare/tractare autospeciala tracteaza orice vehicul ramas in pana sau avariat.

Autospeciala are sistemul de operare in totalitate hidraulic, este dotata in partea din spate cu doua cabestane, care pot actiona impreuna sau individual. Rolele speciale fac posibila si intoarcerea cablurilor la 90 grade, astfel ca masina de recuperare poate sta in orice pozitie. Bratele hidraulice de sprijin garanteaza stabilitatea in timpul lucrului. Autospeciala este dotata cu comanda dubla a tuturor motoarelor, pentru ca persoana care actioneaza macaraua sa poata supraveghea din apropiere operatia de recuperare. In plus, autospeciala are reflectoare puternice de lucru pentru noapte precum si instalatii de avertizare, dispune de legaturi electrice si pneumatice pentru vehiculul tractat, chiar daca instalatia acestuia nu mai este functionabila.

Intervenim la locul indicat de dumneavoastra cu toate echipamentele necesare pentru repararea sau ridicarea automobilului in functie de situatia care se impune. Automobilele se pot prelua de la orice locatie din tara si strainatate si transportate pana la destinatia precizata de client.

  • transport automobile noi, recuperare si transport autovehicule defecte sau avariate cu platforme specializate
  • tractare si recuperare camioane, autovehicule grele
  • recuperare si degajare a carosabilului
  • tractare, remorcare si imbarcare autoturisme avariate
  • transport camioane sau autoturisme transport camioane sau autoturisme la adresa ceruta de client
  • transport camioane sau autoturisme debarcare masini avariate
  • posibilitatea de fotografiere a autovehiculelor sau camioanelor avariate la sosirea accidentului si pe toata durata recuperarii