Firma Tractari Auto Medgidia

Tractari Auto Medgidia

Firma Tractari Auto Medgidia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Medgidia: Tractari Auto Medgidia.

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA MEDGIDIA - CONSTANTA NON-STOP

Efectuam servicii de tractari auto in Medgidia - Constanta cu autoplatforma pentru autoturisme si utilaje, tractari remorci, tractari autoutilitare, transport jeep-uri, tractari atv-uri, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractoare, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere, compactoare etc. Interventiile noastre de transport auto si asistenta rutiera sunt create special pentru a va oferi ajutorul si siguranta atunci cand sunteti implicati in evenimente nefericite din trafic. Detinem autospeciala FORD cu care intervenim pentru transportul autovehiculelor.

tractari auto platforma auto medgidia

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia. Satisfactia clientilor nostri ne ajuta in dezvoltare si in recomandarea urmatorului client.

       

Indiferent daca ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit, ai o pana, ai ramas fara carburant sau ai oricare alta problema, suntem aici sa te ajutam. Nimic nu ne sta in cale pentru a obtine rezultate in conditii de siguranta si pentru a ne satisface toti clientii. Suntem pe “drumul” cel bun si nu dam inapoi niciodata. Acceptam orice provocare doar pentru a va multumi pe voi.

tractari transport auto medgidia

Prezenti la datorie...Oriunde, oricand cu placere...Devenim din ce in ce mai buni datorita voua celor care aveti incredere in serviciile noastre iar noi va satisfacem cu preturile cele mai mici.

Pentru a va convinge ca preturile noastre sunt accesibile va rugam sa ne contactati pentru a cere o cotatie de pret.

SERVICII DE TRACTARI AUTO MEDGIDIA

  • tractari auto non-stop la preturi accesibile
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, microbuze etc
  • transport utilaje agricole si industriale
  • tractari auto si asistenta rutiera non-stop
  • transport marfa si materiale de constructii
  • depanare auto pentru defectiuni minore
  • transport obiecte voluminoase
  • intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
  • transport la RAR, Service, Rabla