Firma Tractari Auto Iasi

Axxa Cargo - Tractari Auto Iasi

Firma Tractari Auto Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Iasi: Axxa Cargo - Tractari Auto Iasi.

tractari auto asistenta rutiera remorcari iasi

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA IASI

 RLT Team A24 Assistance va ofera interventii rapide de tractari auto si asistenta rutiera NON STOP pe raza judetului Iasi si in tara pentru autovehicule noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, tractari atv-uri, tractari rulote, tractari utilaje agricole, industriale si utilaje grele.

tractari_auto_utilaje_autobuze_tir_iasi_2048

 Asistenta Rutiera Iasi ofera o gama variata de servicii 24 din 24 de ore, atat pe partea de tractare/transport autovehicule cat si consultant si asistenta in vederea rezolvarii problemelor aparute ulterior, cu acoperire nationala si internationala, pe intreg spatiul European in parteneriat cu A24 ROAD PATROL, retea care numara la ora actuala peste 600 de parteneri la nivel national si peste 42.000 la nivel european.

tractari auto asistenta rutiera remorcari iasi

Dorim sa va ajutam in solutionarea dificultatilor intampinate si sa va stam alaturi ori de cate ori aveti nevoie. Echipa noastra asigura NON STOP 24/7 servicii de transport autoturisme avariate sau noi. Remorcarea vehiculului pe platforma se face in conditii de maxima siguranta, transportul acestora fiind realizat cu ajutorul autospecialelor echipate in mod corespunzator.

tractari auto asistenta rutiera remorcari iasi

Punem la dispozitia clientilor nostrii o echipa de oameni implicati si bine pregatiti profesional in domeniul asistentei rutiere, pentru a gasi si oferi rapid cele mai potrivite solutii de refacere a mobilitatii atat pe partea de tractare/transport autovehicule cat si consultant si asistenta in vederea rezolvarii problemelor aparute ulterior.

tractari auto asistenta rutiera remorcari iasi

Principalul nostru atu il reprezinta rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre de tractari auto, cat si experienta in domeniu, calitati ce ne-au adus contracte importante de-a lungul activarii noastre pe piata, astfel dezvoltandu-ne un portofoliu impresionant de clienti si parteneri in toata tara. 

tractari auto asistenta rutiera remorcari iasi

 Oferim tractari auto pentru toate categoriile de autoturisme clasa mica pana la medie. Platformele pe care le detinem sunt de ultima generatie si va transportam masina in deplina siguranta.

SERVICII ASISTENTA RUTIERA IASI

 • Asistenta rutiera si depanari auto la locul evenimentului
 • Tractari si transport pe platforma autoturisme noi sau avariate
 • Transport ambarcatiuni de dimensiuni mici si mijlocii: ski-jet, barci cu motor, yacht-uri, avioane de mici dimensiuni
 • Tractari si transport pe platforma jeep-uri, atv, moto, utilaje agricole, camioane, TIR, dube si microbuze, limuzine, autobuze
 • Transport pe platforma si tractari de masini cu numere expirate
 • Transport pe platforma de masini pentru programul rabla
 • Transport agabaritic
 • Curent de pornire
 • Transport pasageri
 • Asistenta tehnica telefonica
 • Organizare recuperare Off Road
 • Parc auto