Firma Tractari Auto Horezu

Tractari Auto Horezu

Firma Tractari Auto Horezu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Horezu: Tractari Auto Horezu.

TRACTARI AUTO NON STOP  PLATFORMA AUTO  HOREZU  VALCEA

TRACTARI AUTO SI UTILAJE HOREZU - VALCEA

Efectuam interventii rapide de tractari auto in Horezu si pe raza judetului Valcea in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto. Transport vehicule si marfuri la cele mai mici preturi si posibilitate de negociere in functie de distanta si incarcatura.

Tractarile auto se fac cu platforma trasa de autoturism 4x4 sau cu utilitara de 3,5T pentru transportul autoturismelor si utilajelor precum: rulote, jeep-uri, microbuze, dube, materiale constructii, cultivatoare, pluguri, semanatori, autoutilitare, tractoare, utilaje industriale si constructii motostivuitoare, minibuldozere, compactoare, miniexcavatoare, remorci agricole etc.

Daca ati fost implicat intr-un accident sau pur si simplu nu mai puteti circula cu masina, apelati cu incredere la serviciile noastre de tractare auto. Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

SERVICII DE TRACTARI AUTO SI UTILAJE HOREZU

transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
tractari auto si asistenta rutiera non-stop
transport la RAR, service, ITP, Rabla
transport utilaje agricole si industriale
depanare auto pentru defectiuni minore
transport marfa si materiale de constructii
intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
transport pe platforma autoturisme noi/avariate