Firma Tractari Auto Hetiur

Titziano Car SRL

Firma Tractari Auto Hetiur reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Hetiur: Titziano Car SRL.

Titziano CAR SRL - Miron Silviu
Tractari Auto Mures - Sighisoara - Hetiur
0755.900.901

tractari auto hetiur mures  Titziano Car SRL va ofera servicii de tractari auto si remorcare auto non-stop, asistenta rutiera, interventii rapide si depanare vehicul atat in Sighisoara, Hetiur, Albesti cat si in judetul Mures pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, tractari atv-uri, tractari rulote, tractari utilaje industriale si tractari utilaje agro.

  Indiferent daca ai ramas fara baterie si masina nu mai porneste, sau esti implicat intr-un eveniment rutier si ai nevoie de o tractare auto, noi iti suntem alaturi! Indiferent daca ti-au ramas cheile blocate in masina, ai o pana, ai ramas fara carburant sau ai oricare alta problema, suntem aici sa te ajutam.

  Putem interveni la fata locului si eficientiza costurile si timpul dvs. Indiferent de problemele pe care le aveti cu masina, noi suntem pregatiti sa va rezolvam problema cu maxim profesionalism.

tractari auto hetiur mures  Autospecialele de tractari detin echipamente special proiectate ce au ca scop recuperarea si transportul vehiculelor deteriorate sau stationare. In prezent sistemul de operare a unor astfel de autospeciale este unul hidraulic, unele dintre acestea fiind dotate cu unul sau mai multe motoare care functioneaza la capacitate maxima in cazul unor sarcini foarte mari.

Servicii

  • remorcari auto avariate sau cu defectiuni tehnice
  • asistenta rutiera, in special in Sighisoara
  • interventii rapide si depanare vehicule
  • transport marfa
  • transport pe platforma si tractari de masini noi sau avariate
  • tractari si transport pe platforma masini de teren, autoutilitare, dube si microbuze
  • transport pe platforma si tractari de masini cu numere expirate
  • transport utilaje industriale (motostivuitoare, buldozere) si utilaje agro (tractoare, semanatori)

Galerie foto