Firma Tractari Auto Harsova

Tractari Auto Harsova

Firma Tractari Auto Harsova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Harsova: Tractari Auto Harsova.

 SERVICII DE TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA PROFESIONALA NON-STOP

Efectuam tractari auto non stop in Harsova, Constanta, transport auto pe platforma, remorcari, transport REMAT, transport de autoturisme local si international si asistenta rutiera. Experienta indelungata, serviciile diversificate si numarul si dotarea utilajelor ne recomanda drept solutia problemelor tale in trafic.

Garantam servicii de cea mai inalta calitate. Oferim servicii de tractari auto calitative, incarcari, descarcari de marfuri ,utilaje si vehicule avariate si nu numai cu autoplatforme prevazute cu macara avand sarcini utile de pana la 3,5 t , cu costuri minime pentru dumneavoastra. Indiferent de conditiile vremii sau starea carosabilului suntem antrenati pentru a fi pregatiti in orice clipa si a veni in ajutorul dumneavoastra. Experienta noastra in domeniul tractarilor auto ne recomanda ca fiind una dintre cele mai bune firme ce ofera servicii de tractari auto din Harsova si imprejurimi.

 Autospecialele de tractari detin echipamente special proiectate ce au ca scop recuperarea si transportul vehiculelor deteriorate sau stationare. In prezent sistemul de operare a unor astfel de autospeciale este unul hidraulic, unele dintre acestea fiind dotate cu unul sau mai multe motoare care functioneaza la capacitate maxima in cazul unor sarcini foarte mari. In cadrul activitatii de recuperare, autospecialele readuc vehicule rasturnate in pozitie verticala, readuc la sosea vehicule iesite in afara carosabilului si ajuta la descarcarea marfii dintr-un vehicul avariat.

Serviciul de tractari auto este disponibil non-stop in Constanta, Hrasova precum si in toata tara si UE, operatorii nostri sunt gata sa preia oricand apelurile dumneavoastra. Vom tine legatura cu dumneavoastra pe toata durata interventiei, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la dumneavoastra, precum si costurile interventiei.

Daca recuperarea unui autovehicul vi se pare imposibila noi avem solutii in 99% din cazuri, iar pentru situatiile de exceptie avem idei si gasim solutii optime. Din limbajul nostru lipseste expresia NU SE POATE!

Servicii

  • tractari si remorcari auto avariate sau defecte
  • recuperari vehicule avariate din locuri greu accesibile cu autoutilitare 4x4 si utilaje prevazute cu macara precum si ale celor imobilizate sau cu rotile blocate.
  • transporturi de utilaje agricole pe platforme avand sarcina utila autorizata de  max. 5 t
  • depanari auto la fata locului in situatiile in care defectiunea nu necesita interventia la un service autorizat
  • servicii profesioniste de vulcanizare auto si geometria directiei
  • transporturi de barci, moto si utilaje sau vehicule neconventionale
  • intermediem cazarea pe durata depanarii autovehiculului avariat
  • asiguram transportul pasagerilor si bagajelor din vehiculul avariat, cu autoturisme moderne in conditii optime
  • colaboram cu majoritatea firmelor de asigurari si asistenta rutiera agreate la nivel national si in U.E.