Firma Tractari Auto Harsova

Giltract Transport

Firma Tractari Auto Harsova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Harsova: Giltract Transport.

Noi iti prezentam o solutie pentru fiecare problema ce tine de tractari. Experienta indelungata, serviciile diversificate si numarul si dotarea utilajelor ne recomanda drept solutia problemelor tale in trafic.

Garantam servicii de cea mai inalta calitate. Oferim servicii de tractari auto calitative, incarcari, descarcari de marfuri ,utilaje si vehicule avariate si nu numai cu autoplatforme prevazute cu macara avand sarcini utile de pana la 3,5 t , cu costuri minime pentru dumneavoastra. Indiferent de conditiile vremii sau starea carosabilului suntem antrenati pentru a fi pregatiti in orice clipa si a veni in ajutorul dumneavoastra. Experienta noastra in domeniul tractarilor auto ne recomanda ca fiind una dintre cele mai bune firme ce ofera servicii de tractari auto din Harsova si imprejurimi.
Serviciul de tractari auto este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7, operatorii nostri sunt gata sa preia oricand apelurile dumneavoastra. Vom tine legatura cu dumneavoastra pe toata durata interventiei, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la dumneavoastra, precum si costurile interventiei.

Daca recuperarea unui autovehicul vi se pare imposibila noi avem solutii in 99% din cazuri, iar pentru situatiile de exceptie avem idei si gasim solutii optime. Din limbajul nostru lipseste expresia NU SE POATE!

Servicii

tractari si remorcari auto avariate sau defecte

recuperari vehicule avariate din locuri greu accesibile cu autoutilitare 4x4 si utilaje prevazute cu macara precum si ale celor imobilizate sau cu rotile blocate.

incarcari descarcari de marfuri, utilaje si vehicule pentru terti, cu macarale auto avand sarcina maxima de 3,5 t

transporturi de utilaje agricole pe platforme avand sarcina utila autorizata de  max. 5 t

depanari auto la fata locului in situatiile in care defectiunea nu necesita interventia la un service autorizat

servicii profesioniste de vulcanizare auto si geometria directiei

transporturi de barci, moto si utilaje sau vehicule neconventionale

intermediem cazarea pe durata depanarii autovehiculului avariat

asiguram transportul pasagerilor si bagajelor din vehiculul avariat, cu autoturisme moderne in conditii optime

colaboram cu majoritatea firmelor de asigurari si asistenta rutiera agreate la nivel national si in U.E.

 

Galerie foto