Firma Tractari Auto Drobeta-Turnu Severin

AutoVIG - Tractari Auto si Inchirieri remorci-platforme

Firma Tractari Auto Drobeta-Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Drobeta-Turnu Severin: AutoVIG - Tractari Auto si Inchirieri remorci-platforme.

tractari auto remorcari beclean drobeta turnu severin

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA MEHEDINTI - DROBETA TURNU SEVERIN

tractari auto remorcari drobeta

Firma noastra efectueaza servicii de tractari auto si remorcare auto, inchirieri remorci si platforme, asistenta rutiera, interventii rapide si depanare vehicul in Drobeta-Turnu Severin pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, tractari atv-uri, tractari rulote, tractari utilaje industriale si tractari utilaje agro. Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

Daca ati fost implicat intr-un accident sau pur si simplu nu mai puteti circula cu masina, apelati cu incredere la serviciile noastre de tractare auto. Autospecialele noastre de tractari detin echipamente special proiectate ce au ca scop recuperarea si transportul vehiculelor avariate.

tractari auto remorcari drobeta mehedinti

Scopul nostru este sa ajutam soferii cu informatiile necesare de care acestia au nevoie in momentul in care autovehiculele lor au o problema tehnica, defectiune sau au fost avariate in urma unui accident rutier.

SERVICII TRACTARI AUTO DROBETA TURNU SEVERIN

  • remorcari auto avariate sau cu defectiuni tehnice, asistenta rutiera
  • transport utilaje industriale (motostivuitoare, buldozere) si utilaje agro (tractoare, semanatori)
  • interventii rapide si depanare vehicule
  • inchirieri remorci si platforme
  • transport marfa
  • transport pe platforma si tractari de masini noi sau avariate
  • tractari si transport pe platforma masini de teren, autoutilitare, dube si microbuze
  • transport pe platforma si tractari de masini cu numere expirate

INCHIRIERI REMORCI SI PLATFORME DROBETA TURNU SEVERIN

Va oferim spre inchiriere remorci si platforme de transport auto de diverse marimi si dimensiuni. Toate remorcile si platformele sunt in perfecta stare de functionare, cu toate actele in regula, inclusiv ASIGURARE CMR, pentru a putea circula atat intern cat si international.

Inchirieri remorci platforme Drobeta Turnu Severin

Inchiriem fix pentru necesitatile fiecarui client. De la o ora pana la cateva zile.

Satisfactia clientilor nostri este unul dintre obiectivele noastre de baza, de aceea, va punem la dispozitie remorci de calitate la preturi negociabile in functie de necesitate. Va asteptam sa ne vizitati, si sa inchiriati remorca de care aveti nevoie.