Firma Tractari Auto Beius

Tractari Auto Beius

Firma Tractari Auto Beius reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Beius: Tractari Auto Beius.


TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA NON-STOP

tractari auto beiusEfectuam tractari auto in Beius si in judetul Bihor cat si in alte localitatii din tara si in afara Romaniei. Vehiculul dumneavoatra va fi remorcat pe platforma in conditii de maxima siguranta. Transportul se face cu autospeciale echipate in mod corespunzator. Echipamentele noastre performante si personalul bine pregatit ofera cele mai eficiente servicii de tractare.

Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor firmei noastre.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Ne propunem sa ajutam automobilistii cu informatiile necesare de care acestia au nevoie in momentul in care autovehiculele cu care se deplaseaza au o problema tehnica, defectiune sau au fost avariate in urma unui accident rutier.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

  • Tractari Auto Bihor
  • Asistena Rutiera
  • Depanare la fata locului

Servicii

  • Tractari Autoturismetractari auto beius
  • Transport Autoturisme pe platforma
  • Tractari Autoutilitare
  • Remorcare Autovehicule  

Service Auto

Firma noastra efectueaza servicii de tinichigerie, vopsitorie, reparatii auto si vanzare anvelope, ambreiaje, filtre, cuzineti. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. 

Galerie foto