Tractari auto non stop

Tractari auto non stop

Tractari auto non stopDin ce in ce mai multe firme de specialitate ofera servicii de tractari auto non-stop, intelegand necesitatea acestui serviciu si faptul ca masina nu se poate defecta cu program. Fie ca vorbim despre un accident, fie ca vorbim despre o defeciune tehnica, nu poti preveni niciodata astfel de evenimente. Asa ca, daca ramai cu masina blocata in mijlocul autostrazii la 3 dimineata, ce e de facut?

De ce isi ofera firmele de tractari serviciile non-stop?

Serviciile de tractari auto non-stop au devenit o necesitate, nu un moft. Multe firme au inteles ca nevoia unui astfel de serviciu este imprevizibila si au ales sa le ofere clientilor posibilitatea de a apela la ei 24 de ore din 24. Cu toate ca multi prefera varianta ieftina, adica cea in care isi contacteaza un prieten in cazul in care au nevoie de un serviciu de tractare sunt si situatii in care ajutorul unui prieten este inutil, singura varianta valida fiind o firma de specialitate:

  • In cazul unui accident in care masina este avariata destul de grav incat sa faca deplasarea sa pe carosabil imposibila;
  • In cazul in care defectiunile sunt la sistemul de franare sau reteaua de distributie;
  • Daca avarierea se produce pe un drum nastional sau pe autostrada, la mare distanta de domiciliul soferului sau in timpul noptii;
  • In cazul in care masina depaseste un anumit tonaj si nu poate fi tractata de o masina obisnuita.
  • Daca masina avariata este folosita pentru transportul de marfa, indiferent de natura acesteia, este periculos ca aceasta sa fie tractata prin metoda clasica;
  • Daca masina avariata are atasata o remorca.

Acestea sunt doar unele dintre cazurile in care o firma de tractari auto este absolut necesara, iar in cazul in care avariarea are loc in timpul noptii, o firma de tractari non-stop este cu atat mai utila.

Cand vine vorba despre astfel de servicii, multi se gandesc ca doar masinile mici, de categorie B au nevoie de tractari, dar, in realitate, firmele de tractari trebuie sa fie pregatite pentru orice fel de utilaje. De la scutere, ATV-uri si rulote, pana la dube, camioane si cisterne, toate aceste automobile au nevoie de tractare si, in special automobilele care transporta marfa au nevoie de aceste servicii de tractare auto non-stop.

Si pentru ca atat firmele de asigurari, cat si distribuitorii de automobile au inteles necesitatea serviciilor de tractare auto oferite de o firma de specialitate au inceput sa incheie parteneriate. Astfel, unele firme de asigurari incheie contracte cu firmele de tractari, oferindu-le clientilor lor posibilitatea de a beneficia de acele servicii, 24 de ore din 24, costurile fiind suportate de asigurare. Deci, soferii pot beneficia si de costuri reduse si de siguranta pentru automobilul lor.

Soferii acorda mai mult credit firmelor de tractari la care stiu ca pot apela la orice ora pentru a le solicita ajutorul. Asadar, intelegerea nevoii continue de astfel de servicii si constientizarea faptului ca evenimente neplacute se pot intampla oricand, nu doar cu program, a fost unul dintre cele mai mari plusuri de marketing pe care l-au obtinut firmele de tractari care-si pun echipele si utilajele specializate oricand la dispozitia clientilor.