Preturi tractari auto

Preturi tractari auto

Preturi tractari autoPretul tractarilor auto reprezinta motivul pentru care multi aleg sa riste siguranta lor, a celorlalti participanti la trafic si a propriului automobil, apeland la alternative pentru tractarea masinii. Echipamente improvizate sau instabile, timp pierdut si nervi intinsi la maxim si toate pentru a evita un cost relativ mic comparat cu riscurile la care ne expunem automobilul.

Ce este mai important – pretul tractarii sau siguranta automobilului?

Intr-o lume in care oamenii incearca sa faca bani prin orice fel de modalitate, ei incearca sa evite pe cat posibil si orice fel de cheltuiala care nu este vitala, asa ca, uneori isi asuma riscuri destul de mari pentru a economisi chiar si 2-300 de lei. Pretul tractorilor auto este, pentru multi, un factor care face diferenta intre a transporta un automobil in siguranta si a-ti asuma multe riscuri.

Sunt cateva avantaje evidente pe care o firma de tractari auto le are, in ciuda costurilor:

  • Transportul in siguranta – apeland la o astfel de firma nu riscam nici sa avariem masina din cauza echipamentului necorespunzator de tractare si nici sa-i producem daune si mai mari. Odata ce masina este urcata pe o platforma si stabilizata acolo, ea poate fi transportata in siguranta si fara riscuri de avarieri suplimentare, fie la primul service, fie la domiciliul soferului. In cazul unui accident, nu ne putem deplasa cu masina pe carosabil, fie si tractata si nici nu putem sti daca nu exista si alte avarieri pe langa cele pe care le observam pe loc. Asa ca, cel mai sigur pentru automobilul nostru este sa fie transportat in cele mai bune conditii chiar daca pretul tractarii poate fi un impediment.
  • Nu blocam traficul – cand vine vorba despre masinile mici sau despre autoutilitare, acestea se pot tracta si cu ajutorul cablurilor de tractare, insa chiar si asa, acestea ocupa mult spatiu pe partea carosabila si pot bloca destul de mult traficul. Daca vorbim despre un oras aglomerat o astfel de tractare ar fi aproape imposibila, iar daca vorbim despre o autostrada circulata slabe sanse ca 2 masini care circula una in spatele celeilalte cu 30 km/h sa nu deranjeze pe nimeni. Pe de alta parte, utilajele mari, containarele, scuterele sau ATV-urile nu pot fi tractate in aceleasi conditii, iar pentru acestea pretul tractarii variaza in functie de greutate si nici nu poate fi evitat prin a cere ajutorul unui prieten.
  • Economisim timpul – timpul reprezinta o problema atunci cand vorbim de avarierea unei masini in cazul unui accident sau de avarierea unei autoutilitare sau utilaj care transporta marfa ce trebuie depozitata si transportata in conditii speciale. In aceste situatii timpul, nu pretul face diferenta. Pretul tractarilor in astfel de situatii nu mai reprezinta o problema atunci cand stii ca masina ta poate avea probleme grave si costisitoare daca nu o verifica un mecanic in cel mai scurt timp si nici atunci cand stii ca daca marfa ta sta in afara unui loc special mai mult de o ora risti sa generezi pierderi uriase.

Asadar. pretul tractarilor auto nu ar trebui sa cantareasca mai mult decat siguranta automobilului si nici nu ar trebui sa fie o variabila foarte puternica atunci cand luam decizia de a apela la o firma de tractari.