Firma Tractari Auto Agigea

Tractari Auto Agigea

Firma Tractari Auto Agigea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Agigea: Tractari Auto Agigea.

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA AGIGEA - CONSTANTA - MAMAIA - EFORIE - COSTINESTI

Efectuam interventii rapide de tractari auto in Agigea, Eforie, Techirghiol, Cumpana, Movilita, Tuzla, Costinesti, Lazu, Valu lui Traian si pe raza judetului Constanta in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto. Vom tracta autovehiculul in maxima siguranta si il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

Oferim servicii de transport pe paltforma care ne permite sa transportam in siguranta autovehicule si utilaje precum: rulote, jeep-uri, microbuze, dube, materiale constructii, cultivatoare, pluguri, semanatori, autoutilitare, tractoare, utilaje industriale si constructii motostivuitoare, minibuldozere, compactoare, miniexcavatoare, remorci agricole etc.

In care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto, apelati cu incredere la serviciile noastre de tractare auto. Detinem platforma auto tractata si autoplatforma echipata corespunzator cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de transport.

Serviciile noastre de remorcari sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si rapiditatea de care au nevoie.

SERVICII TRACTARI AUTO

  • transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
  • transport marfa si materiale de constructii
  • transport utilaje agricole si industriale
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • tractari auto si asistenta rutiera non-stop
  • intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
  • transport la RAR, service, ITP, Rabla
  • depanare auto pentru defectiuni minore