Firma Tractari Auto Zalau

Tractari Auto Zalau

Firma Tractari Auto Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Zalau: Tractari Auto Zalau.

tractari auto remorcari auto zalau

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA SALAJ - ZALAU - SIMLEUL SILVANIEI - JIBOU

 PLOSCA TRANS SRL efectueaza interventii rapide de tractari auto si remorcari auto in Salaj precum si in zonele limitrofe in pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, tractari atv-uri, tractari rulote, tractari utilaje industriale si tractari utilaje agro. Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

platforma auto tractari zalau salaj

Autospecialele noastre sunt echipate special si au ca scop recuperarea si transportul vehiculelor avariate. Scopul nostru este sa ajutam soferii cu informatiile necesare de care acestia au nevoie in momentul in care autovehiculele lor au o problema tehnica, defectiune sau au fost avariate in urma unui accident rutier.

SERVICII TRACTARI AUTO SALAJ - ZALAU

  • transport platforma autoturisme, atv-uri, dube, rulote, utilaje agricole, motocicletetractari auto platforma auto salaj zalau
  • tractari jeep-uri, utilaje de constructii, miniexcavatoare, stivuitoare etc.
  • transport marfa
  • interventii rapide de tractari auto pentru autovehicule noi, defecte si avariate
  • remorcare auto la RAR, la ITP, programul RABLA

 Contactati-ne cu incredere, indiferent cu orice problema va confruntati  la orice ora din zi sau din noapte. Noi va suntem alaturi la nevoie!