Firma Tractari Auto Voluntari

Tractari Auto Voluntari

Firma Tractari Auto Voluntari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Voluntari: Tractari Auto Voluntari.

 

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA VOLUNTARI - ILFOV - BUCURESTI

Efectuam interventii rapide de tractari auto in Voluntari, Ilfov, Bucuresti cu interventii in 20-30min in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto. Serviciile de tractri auto pe care le oferim in Bucuresti sunt disponibile 24H/24H, in toate sectoarele. Suntem dotati cu multiple platforme, actionam rapid si eficient, astfel incat nu este nevoie sa asteptati pana la eliberarea uneia alte platforme.

 

Vom tracta autovehiculul in maxima siguranta si il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

In care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto, apelati cu incredere la serviciile noastre de tractare auto. Detinem autospeciala Iveco echipata corespunzator cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari.

Oferim servicii de transport cu autoplatforma care ne permite sa transportam in siguranta autovehicule si utilaje precum: rulote, jeep-uri, microbuze, dube, materiale constructii, cultivatoare, pluguri, semanatori, autoutilitare, tractoare, utilaje industriale si constructii motostivuitoare, minibuldozere, compactoare, miniexcavatoare, remorci agricole etc.

Autoplatforma noastra ne ajuta sa intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari. Serviciile noastre de remorcari sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si rapiditatea de care au nevoie.

SERVICII TRACTARI AUTO

  • transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
  • transport marfa si materiale de constructii
  • transport utilaje agricole si industriale
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • tractari auto si asistenta rutiera non-stop
  • intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
  • transport la RAR, service, ITP, Rabla
  • depanare auto pentru defectiuni minore