Firma Tractari Auto Victoria

Tractari Auto Victoria

Firma Tractari Auto Victoria reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Victoria: Tractari Auto Victoria.

  Ce faci daca ramai cu masina blocat in drum, intre doua localitati, fara acces la un service auto? Defectiunile pot aparea oricand si masina poate ceda, chiar daca la plecare nu a dat semne ca ar avea vreo problema.
  Tocmai pentru a remedia aceste probleme si a te scapa de astfel de griji, Tractari Auto Victoria a pus bazele unei echipe specializate in tractari auto pe platforma dedicata si asistenta rutiera indiferent de conditiile meteorologice si alti factori. La cerere, oferim si solutii de depozitare auto intr-un spatiu special amenajat.
  Colaboram cu toate service-urile auto, astfel incat automobilul tau sa beneficieze de reparatii intr-un timp cat mai rapid.
  Asiguram servicii de tractari auto rapide si ieftine pe tot teritoriul tarii, chiar si la nivel international. Insa, compania noastra fiind bazata in Brasov, cele mai rapide interventii pentru tractari auto vor avea loc in: Codlea, Zarnesti, Rasnov, Cristian, Bran, Brasov si zonele Fagaras, Ghimbav, Sacele, Feldioara, Rupea, Sercaia si Predeal.
  Daca ai ramas in impas, suna-ne si intervenim cat de repede putem!
  Odata ajunsi la destinatie, urcam autovehiculul cu probleme, in conditii de siguranta, pe platforma MAN. Specialistii nostri vor monta sistemele de sustinere si protectie pe automobil, astfel incat tractarea sa se produca fara riscuri.
  Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la destinatia indicata de tine. La cerere, putem transporta automobilul pana la cel mai apropiat service cu care noi colaboram, pentru a asigura reparatiile necesare.
  Serviciile de tractare sunt destinate posesorilor de autovehicule, autoutilitare, utilaje agricole si buldoexcavatoare, atat timp cat greutatea acestora este sub 5000 kg.
  Tariful nostru este negociabil pentru distantele peste 100 km.
  Platformele noastre atent alese ne ajuta sa iti oferim servicii de transport auto pana la destinatia pe care o doresti, indiferent daca e in Romania sau pe plan international. Transportul e asigurat pe orice ruta sau destinatie, fara riscuri sau dificultati.

Servicii

 • Oferim servicii complete si sigure, tractari auto, asistenta rutiera, astfel incat nu mai este nevoie sa apelezi la alta companie pentru reparatii si depozitare
 • Suntem disponibili non-stop, la orice ora, in orice conditii meteorologice
 • Detinem o platforma MAN cu o capacitate de transport de pana la 5000 kg
 • Colaboram cu toate service-urile auto autorizate si te ducem pana la cel mai apropiat, in cel mai scurt timp
 • La cerere asiguram si depozitarea automobilului tau, intr-un spatiu amenajat
 • Oferim servicii de transport pe tot teritoriul tarii dar si la nivel international

Suntem specializati si pe tractari si remorcari utilaje agricole

 • tractoare, utilaje de constructii,
 • dube, bob-cat, motostivuitoare,
 • autovehicule neinmatriculate,
 • remorci auto ITP si RAR,
 • dezmembrari auto,
 • programul RABLA,
 • remorci, rulote si orice alt tip de vehicul sau utilaj cu capacitatea de pana la 12000 kg.