Firma Tractari Auto Vatra Dornei

Tractari Auto Non-Stop Vatra Dornei

Firma Tractari Auto Vatra Dornei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Vatra Dornei: Tractari Auto Non-Stop Vatra Dornei.

tractari_auto_vatra_dornei

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA VATRA DORNEI - SUCEAVA

Oferim servicii de transport cu autoplatforma care ne permite sa transportam in siguranta autovehicule si utilaje agricole in Vatra Dornei si pe raza judetului Suceava: rulote, jeep-uri, microbuze, dube, materiale constructii, cultivatoare, pluguri, semanatori, autoutilitare, tractoare, utilaje industriale si constructii motostivuitoare, minibuldozere, compactoare, miniexcavatoare, remorci agricole etc.

transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, microbuze etc
transport obiecte voluminoase
transport marfa si materiale de constructii
intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
depanare auto pentru defectiuni minore
tractari auto si asistenta rutiera non-stop
transport utilaje agricole si industriale
transport la RAR, ITP, Rabla
transport pe platforma autoturisme noi/avariate

Vom tracta autovehiculul in maxima siguranta si il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra. Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, putem transporta autovehicului la service-ul nostru autorizat RAR.

Autoplatforma noastra ne ajuta sa intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari. Serviciile noastre de remorcari sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si rapiditatea de care au nevoie.

Galerie foto