Firma Tractari Auto Vaslui

Tractari Auto Vaslui

Firma Tractari Auto Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Vaslui: Tractari Auto Vaslui.

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA VASLUI

Efectuam tractari auto si remorcare auto NON STOP, asistenta rutiera, interventii rapide si depanare vehicul in judetul Vaslui, Husi, Barlad, Negresti, Murgeni pentru autovehicule noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, tractari atv-uri, tractari rulote, tractari utilaje industriale si tractari utilaje agro.

Suntem dedicati muncii pe care o facem si implicit alcatuim o echipa operativa, cu personal calificat, la care puteti apela cu incredere oricand. Indiferent daca ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit, ai o pana, ai ramas fara carburant sau ai oricare alta problema, suntem aici sa te ajutam.

Va stam la dispozitie prin urmatoarele servicii:

  • Tractari auto Vaslui pe platforma a autovehiculelor in cazul in care sunt avariate sau ramase in pana.
  • Depanare auto in caz de defectiuni minore, cand un un mecanic al firmei se va deplasa la autovehicul pentru a remedia problema.
  • Asistenta rutiera este serviciul complet de informatii si remorcaj sau depanare in caz de accident sau pana.
  • Masina de schimb in locul celei avariate oferita clientilor firmelor de asigurari cu care firma noastra are contract, pentru a putea continua deplasarea in tara sau strainatate.
  • Constatare avarii, expertiza tehnica privind pagubele si posibilitatile de reparare a autovehiculului.

 

Galerie foto