Firma Tractari Auto Urziceni

Tractari Auto Urziceni

Firma Tractari Auto Urziceni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Urziceni: Tractari Auto Urziceni.

  Oferim tractari auto pentru toate categoriile de autoturisme, de la autoturisme de clasa mica pana la camioane. Platformele pe care le detinem sunt de ultima generatie si va transportam masina in deplina siguranta.
  Promptitudinea, calitatea serviciilor si preturile mici pe care le practicam sunt calitatile care ne recomanda.
  Autospecialele de tractari detin echipamente special proiectate ce au ca scop recuperarea si transportul vehiculelor deteriorate sau stationare. In prezent sistemul de operare a unor astfel de autospeciale este unul hidraulic, unele dintre acestea fiind dotate cu unul sau mai multe motoare care functioneaza la capacitate maxima in cazul unor sarcini foarte mari. In cadrul activitatii de recuperare, autospecialele readuc vehicule rasturnate in pozitie verticala, readuc la sosea vehicule iesite in afara carosabilului si ajuta la descarcarea marfii dintr-un vehicul avariat.
  Suna-ne si in cel mai scurt timp iti remorcam masina! Departamentul nostru de tractari si remorcari auto din Urziceni va sta la dispozitie NON STOP, oferim astfel servicii complete si profesionale de tractari auto, in intreg judetul Ialomita. Indiferent de ora, la cele mai avantajoase preturi, noi ne deplasam in timp util oferindu-va servicii de tractari si remorcari auto pentru orice tip de autovehicul: autoutilitare, autoturisme, autovehicule de transport marfa, etc. Oferim asistenta specializata la intocmirea actelor in conformitate cu legile din vigoare, precum si la fotografierea autovehiculelor implicate in diverse incidente rutiere.

  • Tractari Autoturisme
  • Tractari Autovehicule de marfa
  • Transport Autoturisme pe platforma
  • Tractari Autoutilitare
  • Remorcare Autovehicule     
  • NOU: Tractari camioane

Galerie foto