Firma Tractari Auto Turnu Magurele

Tractari Auto Turnu Magurele - MARDEN AUTO TRADING

Firma Tractari Auto Turnu Magurele reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Turnu Magurele: Tractari Auto Turnu Magurele - MARDEN AUTO TRADING.

tractari-auto-turnu-magurele-rosiori

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA TURNU MAGURELE - TELEORMAN

MARDEN AUTO TRADING SRL efectueaza interventii rapide de tractari auto si asistenta rutiera in Turnu Magurele si pe raza judetului Teleorman pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, transport la RAR, transport dube, jeep-uri, rulote, tractari utilaje agricole si industriale la cele mai avantajoase preturi. Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Autoturismul dvs va fi transportat pe platforma pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

tractari non stop turnu magurele

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia.

autoplatforma non stop turnu magurele

Dispunem de autospeciala moderna IVECO care poate interveni cu succes chiar si in cele mai dificile solicitari pentru tractari. Venim in intampinarea celor aflati in situatia unui accident rutier, in urma caruia autovehiculul nu este in stare de functionare prin transportul acestuia oriunde este necesar. 

transport auto platforma atv turnu magurele

Efectuam transport pe platforma pentru autoturisme, tractari remorci, tractari autoutilitare, transport jeep-uri, tractari atv-uri, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: tractoare, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere, compactoare etc.

tractari platforma auto turnu magurele

SERVICII TRACTARI AUTO TURNU MAGURELE

  • interventii rapide de tractari auto non-stop
  • depanare auto, defectiuni minore
  • transport pe platforma autoturisme noi, avariate sau cu defectiuni tehnice
  • transport auto la RAR, RABLA, ITP
  • transport utilaje industriale (motostivuitoare, mini buldoexcavator, miniexcavator etc) si utilaje agricole (tractoare, semanatori, remorci, cultivatoare etc)
  • tractari si transport pe platforma masini de teren, jeep-uri, rulote, dube, microbuze, atv-uri, barci etc
  • transport marfa