Firma Tractari Auto Turda

Tractari Auto Turda BID

Firma Tractari Auto Turda reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Turda: Tractari Auto Turda BID.

 

TRACTARI AUTO SI UTILAJE TURDA - GILAU - FLORESTI - CLUJ

Tractari Auto Turda BID Remorcări efectueaza interventii profesionale de tractari auto si utilaje, asistenta rutiera in Turda, Floresti, Cluj-Napoca, Gherla, Campia Turzii si pe raza judetului Cluj.

In cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto apeleaza la echipa noastră, ne deplasăm de urgență indiferent de locație.

Vom tracta autovehiculul in maximă siguranță si il vom transporta până la cel mai apropiat service sau până la locul indicat de dumneavoastră.

tractari_auto_platforma_auto_turda

Detinem recuperator furculiță și autoplatforma pentru autoturisme avariate, cu roți rupte, blocate, chei pierdute, cutie de viteza blocată, frână de mână blocată, etc

Autospecialele noastre sunt dotate cu troliu electric, cărucior pentru roți blocate și sunt echipate corespunzător astfel că putem interveni chiar si in cele mai dificile solicitări de tractări si remorcări. 

Suntem specializați în remorcarea autovehiculelor 4*4 , recuperatorul este dotat cu axa Dolly pentru remorcarea autovehiculelor 4*4.

In cazul in care autovehiculul dvs este imobilizat sau avariat, indiferent unde vă aflati, vă ajutam cu recuperarea, remorcarea si transportul acestuia.

Transportam in siguranta orice tip de autovehicul: autoutilitare,dube XXL, rulote, motociclete, utilaje, etc...

tractari_auto_utilaje_turda_cluj_1200

SERVICII TRACTARI AUTO

  • transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
  • transport marfa si materiale de constructii
  • transport utilaje agricole si industriale
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • tractari auto si asistenta rutiera non-stop
  • intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
  • transport la RAR, service, ITP, Rabla
  • depanare auto pentru defectiuni minore