Firma Tractari Auto Timisoara

Tractari Auto Timisoara

Firma Tractari Auto Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Timisoara: Tractari Auto Timisoara.

 

Transport si tractez cu autoplatforma hidraulica cu troliu puternic, auto, utilaje, atv-uri, auto avariate sau defecte, cu roti rupte sau blocate, in conditii de siguranta fara a afecta celelalte componente ale masinii.Intervin oriunde in judetul Timis cat si in alte judete iar transportul auto se efectueaza oriunde in tara pe orice ruta. Program non-stop. Pretul se negociaza in functie de distanta.

 La orice ora din zi si din noapte platforma noastra de tractari auto ajunge oriunde in Timisoara si zonele limitrofe. Preturile noastre sunt negociabile si va garantam seriozitate si profesionalism. Principalele nostre tinte sunt micsorarea costurilor si timpului de interventie.
  Dorim sa va ajutam in solutionarea dificultatilor intampinate si sa va stam alaturi ori de cate ori aveti nevoie. Echipa noastra asigura NON STOP 24/7 servicii de transport autoturisme avariate sau noi. Remorcarea vehiculului pe platforma se face in conditii de maxima siguranta, transportul acestora fiind realizat cu ajutorul autospecialelor echipate in mod corespunzator.  
  Pe langa platformele fixe dispunem si de platforma hidraulica cu troliu electric ce poate incarca foarte usor autovehiculele avariate fara a crea avarii suplimentare. Oferim tractari auto pentru toate categoriile de autoturisme clasa mica pana la medie. Platformele pe care le detinem sunt de ultima generatie si va transportam masina in deplina siguranta.

  Cateva dintre cele mai intalnite motive pentru care apare nevoia de tractare a autoturismelor sunt:

  • la solicitarea proprietarului cand masina are probleme mecanice sau este avariata (cel mai intalnit motiv).
  • la solicitiarea autoritatilor statului pentru masinile avariate sau abandonate pe artere publice.
  • la solicitarea societatilor de leasing pentru clientii care nu au mai platit ratele. De obicei este efectuata cu o platforma dotata cu macara pentru a nu avaria masina.
  • la solicitarea agentiilor statului pentru infractiuni care implica masina in cauza.

Servicii de tractari auto

tractari auto si asistenta rutiera non-stop
intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
transport pe platforma autoturisme noi/avariate
transport la RAR, service, ITP, Rabla
depanare auto pentru defectiuni minore
transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
transport marfa si materiale de constructii
transport utilaje agricole si industriale