Firma Tractari Auto Tecuci

Tractari Auto Tecuci

Firma Tractari Auto Tecuci reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Tecuci: Tractari Auto Tecuci.

 Tractari Auto NON-STOP TECUCI - GALATI 

 TRANSPORT AUTOTURISME | TRANSPORT UTIJALE 

 PLATFORMA AUTO NON-STOP

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA TECUCI - GALATI

Efectuam transport pe platforma pentru autoturisme, tractari remorci, tractari autoutilitare, transport jeep-uri, tractari atv-uri, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: tractoare, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere, compactoare etc.

Oferim interventii rapide de tractari auto cu platforma auto in Tecuci si pe raza judetului Galati in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto. Vom tracta autovehiculul in maxima siguranta si il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

Serviciile noastre de asistenta rutiera sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si siguranta de care au nevoie.

SERVICII

transport utilaje agricole si industriale

transport pe platforma autoturisme noi/avariate

tractari auto si asistenta rutiera non-stop

intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto

transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc

transport marfa si materiale de constructii

transport la RAR, service, ITP, Rabla

depanare auto pentru defectiuni minore

Galerie foto