Firma Tractari Auto Targu Secuiesc

Tractari Auto Targu Secuiesc

Firma Tractari Auto Targu Secuiesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Targu Secuiesc: Tractari Auto Targu Secuiesc.

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA COVASNA - TARGU SECUIESC - SFANTU GHEORGHE

  Cand mergeti la drum cu masina nu puteti intotdeauna anticipa incidentele care pot avea loc. Din acest motiv este necesar sa aveti mereu la dispozitie datele de contact ale unei firme de asistenta rutiera pentru a va oferi servicii de tractare auto. Site-ul nostru va prezinta o listare a celor mai performante firme de remorcari auto din tara, organizata pe judete. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu acel dispecerat auto care reprezinta firma la care doriti sa apelati.

  Garantam servicii de cea mai buna calitate. Fara a face rabat de la calitate oferim serviciile de tractari auto cu costuri minime pentru dumneavoastra. Indiferent de conditiile meteo sau starea carosabilului ne-am antrenat pentru a fi pregatiti in orice clipa si a veni in ajutorul dumneavoastra. Experienta noastra in domeniul tractarilor auto ne recomanda ca fiind una dintre cele mai bune firme ce ofera servicii de tractari auto din Covasna.

  Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra non stop pentru a va ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic. Efectuam tractari auto non stop cu autoplatforma in judetul Covasna si in imprejurimi la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

  Va asiguram ca vom reusi de fiecare data sa va oferim un tarif corect, in functie de distanta si tipul vehiculului pe care doriti sa-l transportati.

SERVICII TRACTARI AUTO COVASNA - TARGU SECUIESC

  • remorcari auto avariate sau cu defectiuni tehnice, asistenta rutiera
  • transport utilaje industriale (motostivuitoare, buldozere) si utilaje agro (tractoare, semanatori)
  • interventii rapide si depanare vehicule
  • inchiriere platforma
  • transport marfa
  • transport pe platforma si tractari de masini noi sau avariate
  • tractari si transport pe platforma masini de teren, autoutilitare, dube si microbuze
  • transport pe platforma si tractari de masini cu numere expirate