Firma Tractari Auto Targoviste

Tractari Auto Targoviste

Firma Tractari Auto Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Targoviste: Tractari Auto Targoviste.

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA DAMBOVITA - TARGOVISTE - GAESTI - PUCIOASA

  Firma noastra vine in ajutorul soferilor cu servicii de tractari auto si remorcare auto NON STOPasistenta rutiera, interventii rapide si depanare auto in judetul Dambovita - Targoviste, Moreni, Pucioasa, Gaesti, Titu, Fieni, Racari precum si in zonele limitrofe pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, tractari atv-uri, tractari rulote, tractari utilaje industriale si tractari utilaje agro. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

 Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Vehiculul dumneavoatra va fi remorcat pe platforma in conditii de maxima siguranta. Transportul se face cu autospeciale echipate in mod corespunzator. Scopul nostru este sa ajutam soferii cu informatiile necesare de care acestia au nevoie in momentul in care autovehiculele lor au o problema tehnica, defectiune sau au fost avariate in urma unui accident rutier.

SERVICII DE TRACTARI AUTO TARGOVISTE - DAMBOVITA

  • tractari/remorcari auto avariate sau cu defectiuni tehnice
  • interventii rapide si depanare auto, asistenta rutiera
  • transport pe platforma si tractari de masini noi sau avariate.
  • tractari si transport pe platforma masini de teren, autoutilitare, dube si microbuze.
  • transport pe platforma si tractari de masini cu numere expirate 
  • transport pentru programul Rabla 2018
  • dispunem de 5 locuri pentru pasageri