Firma Tractari Auto Targoviste

VALSOR IMPEX SRL

Firma Tractari Auto Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Targoviste: VALSOR IMPEX SRL.

tractari auto platforma targoviste

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA TARGOVISTE DAMBOVITA

tractari auto remorcari targovisteVALSOR IMPEX SRL efectueaza interventii rapide de tractari auto si remorcari auto in Targoviste, precum si in judetul Dambovita si in tara pentru autovehicule noi sau avariate: dube, rulote, jeep-uri, tractoare, utilaje agricole, motociclete, ATV, panouri publicitare, transport marfa, trasport mobila etc. Vehiculul dumneavoatra va fi remorcat pe platforma in conditii de maxima siguranta. Dispunem si de service auto unde va putem asigura piese de schimb si repararea masinii dvs.

Transportul autovehiculelor se face cu autoplatforma Mercedes-Benz cu care putem transporta si 2 autoturisme deodata. Autovehiculul dvs va fi transportat pe platforma in conditii de siguranta pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

Prin calitate, seriozitate si promtitudinea de care dam dovada am reusit sa ne impunem in domeniul tractarilor auto,transportului autoturismelor pe platforma,asistentei rutiere si depanarilor auto in judetul Dambovita.

Scopul nostru este sa ajutam soferii cu informatiile necesare de care acestia au nevoie in momentul in care autovehiculele lor au o problema tehnica, defectiune sau au fost avariate in urma unui accident rutier.

SERVICII DE TRACTARI AUTO TARGOVISTE

interventii rapide si depanare auto, asistenta rutiera
tractari si transport pe platforma masini de teren, autoutilitare, dube, tractoare, rulote, masini agricole etc
transport pe platforma si tractari de masini cu numere expirate
tractari/remorcari auto avariate sau cu defectiuni tehnice
transport utilaje agricole
transport marfa
transport materiale constructii

Galerie foto