Firma Tractari Auto Stefanesti

Tractari Auto Stefanesti

Firma Tractari Auto Stefanesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Stefanesti: Tractari Auto Stefanesti.

Daca ai ramas in impas, suna-ne si intervenim cat de repede putem!
  Odata ajunsi la destinatie, urcam autovehiculul cu probleme, in conditii de siguranta, pe platforma MAN. Specialistii nostri vor monta sistemele de sustinere si protectie pe automobil, astfel incat tractarea sa se produca fara riscuri.
  Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la destinatia indicata de tine. La cerere, putem transporta automobilul pana la cel mai apropiat service cu care noi colaboram, pentru a asigura reparatiile necesare.
  Serviciile de tractare sunt destinate posesorilor de autovehicule, autoutilitare, utilaje agricole si buldoexcavatoare, atat timp cat greutatea acestora este sub 5000 kg.
  Tariful nostru este negociabil pentru distantele peste 100 km.
  Platformele noastre atent alese ne ajuta sa iti oferim servicii de transport auto pana la destinatia pe care o doresti, indiferent daca e in Romania sau pe plan international. Transportul e asigurat pe orice ruta sau destinatie, fara riscuri sau dificultati.