Firma Tractari Auto Slobozia

Tractari Auto Slobozia

Firma Tractari Auto Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Slobozia: Tractari Auto Slobozia.

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA IALOMITA - SLOBOZIA

  Echipa noastra se bucura de o experienta de 19 ani in domeniul service-ului auto, oferind servicii de calitate. Din 2001, in paleta de servicii ofertate de catre compania noastra, se regasesc si serviciile de tractari auto.
  Cu peste 15,000 de clienti tractati cu succes, firma noastra vine în ajutorul vostru, la nevoie, oferind servicii profesioniste, la preturi foarte bune.
  Efectuam servicii de tractare si transport non-stop atat local (judetul Ialomita: Slobozia, Amara, Cazanesti, Fetesti, Fierbinti-Targ, Tandarei, Urziceni), cat si intern (in judetele invecinate: Constanta, Tulcea, Calarasi, Buzau, Bucuresti, ILFOV, Braila, Dambovita).

Asistenta rutiera si Tractari auto
  Indiferent de ora, suntem pregatiti sa te ajutam. Daca ai o pana sau autovehiculul tau este avariat/radiat, suna-ne cu incredere si vom veni in ajutorul tau. Firma noastra este specializata si autorizata in efectuarea de tractari auto și depanari.
Recuperare, Transport si Service
  O data receptionat apelul dvs, echipa noastra se va deplasa spre locatia in care va aflati. Se va urca masina pe platforma, iar aceasta va fi dusa in siguranta la adresa indicata. Puteti conta pe seriozitatea noastra!

Galerie foto