Firma Tractari Auto Slatina

ASSISTANCE EUGEN TRACTARI SRL

Firma Tractari Auto Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Slatina: ASSISTANCE EUGEN TRACTARI SRL.

tractari auto remorcari auto slatina

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA SLATINA - OLT

tractari auto utilaje slatina.jpg

Efectuam interventii rapide de tractari auto si asistenta rutiera in Slatina si pe raza judetului Olt pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, transport la RAR, transport dube, jeep-uri, rulote, tractari utilaje agricole si industriale la cele mai avantajoase preturi. Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Autoturismul dvs va fi transportat pe platforma pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

tractari auto platforma auto non stop slatina

Dispunem de autospeciala moderna Mercedes-Benz care poate interveni cu succes chiar si in cele mai dificile solicitari pentru tractari. Venim in intampinarea celor aflati in situatia unui accident rutier, in urma caruia autovehiculul nu este in stare de functionare prin transportul acestuia oriunde este necesar. 

platforma auto non stop slatina

SERVICII TRACTARI AUTO SLATINA

  • interventii rapide de tractari auto non-stop
  • servicii de asistenta rutiera: depanare auto, pana cauciuc, pana curent, combustibil
  • transport pe platforma autoturisme noi, avariate sau cu defectiuni tehnice

tractari auto remorcari slatina

  • transport auto la RAR, RABLA, ITP
  • transport utilaje industriale (motostivuitoare, mini buldoexcavator, miniexcavator etc) si utilaje agricole (tractoare, semanatori, remorci, cultivatoare etc)
  • tractari si transport pe platforma masini de teren, jeep-uri, rulote, dube, microbuze etc
  • transport marfa