Firma Tractari Auto Sighetu Marmatiei

NATALIA ASSISTANCE SRL

Firma Tractari Auto Sighetu Marmatiei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Sighetu Marmatiei: NATALIA ASSISTANCE SRL.

tractari auto remorcari sighetu marmatiei

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA SIGHETU MARMATIEI - MARAMURES

tractari auto remorcari sighetu marmatieiNatalia Assistance SRL va ofera interventii rapide de tractari auto si remorcari auto in Sighetu Marmatiei, precum si in judetul Maramures pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, tractari atv-uri, tractari rulote, tractari utilaje industriale si tractari utilaje agro.  Scopul nostru este sa ajutam soferii cu informatiile necesare de care acestia au nevoie in momentul in care autovehiculele lor au o problema tehnica, defectiune sau au fost avariate in urma unui accident rutier.

Autospecialele noastre sunt echipate special si au ca scop recuperarea si transportul vehiculelor avariate. Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra. 

tractari auto remorcari sighetu marmatieiPrin serviciul de tractari auto non-stop va oferim protectie de pe marginea drumului national, astfel nu veti fi niciodata fara ajutor atunci cand aveti nevoie, permitandu-va dvs. si familiei sa calatoriti cu incredere, stiind ca acoperirea noastra de asistenta rutiera se aplica la nivel national (in functie de disponibilitatea platformelor auto).

Indiferent daca ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit, ai o pana, ai ramas fara carburant sau ai oricare alta problema, suntem aici sa te ajutam.

SERVICII TRACTARI AUTO SIGHETU MARMATIEI

  • tractari si transport pe platforma masini de teren, autoutilitare, dube si microbuze
  • transport pe platforma si tractari de masini cu numere expirate
  • transport marfa
  • remorcari auto avariate sau cu defectiuni tehnice, asistenta rutiera
  • tractari SUV
  • tractari dube, dubite (van)
  • tractari rulote
  • transport utilaje industriale, transport utilaje agricole, transport utilaje constructii

Galerie foto