Firma Tractari Auto Sfantu Gheorghe

Tractari Auto Sfantu Gheorghe

Firma Tractari Auto Sfantu Gheorghe reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Sfantu Gheorghe: Tractari Auto Sfantu Gheorghe.

tractari auto remorcari sfantu gheorghe covasna

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA SFANTU GHEORGHE - COVASNA

tractari auto remorcari sfantu gheorghe covasnaTractari si Transport Auto KBM efectueaza servicii profesionale de tractari auto si remorcari auto in Sfantu Gheorghe, precum si in judetul Covasna pentru autovehicule noi, defecte sau avariate (tractari SUV-uri, tractari dube si dubite, tractari van-uri, rulote, atv-uri, etc) si asiguram transport pentru utilaje agricole sau utilaje de constructii cu masa maxima de 2T.

Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra. Vehiculul dumneavoatra va fi remorcat pe platforma in conditii de maxima siguranta. Transportul se face cu autospeciale echipate in mod corespunzator. Eficienta, promtitudinea si seriozitatea ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere.

Indiferent daca ai ramas fara baterie si masina nu mai porneste, sau esti implicat intr-un eveniment rutier nefericit si ai nevoie de o tractare auto, noi iti suntem alaturi!

SERVICII TRACTARI AUTO COVASNA

  • remorcari auto avariate sau cu defectiuni tehnice, asistenta rutiera
  • transport utilaje industriale (motostivuitoare, buldozere) si utilaje agro (tractoare, semanatori)
  • interventii rapide si depanare vehicule
  • transport marfa
  • transport pe platforma si tractari de masini noi sau avariate
  • tractari si transport pe platforma masini de teren, autoutilitare, dube si microbuze
  • transport pe platforma si tractari de masini cu numere expirate

Galerie foto