Firma Tractari Auto Saliste

Tractari Auto Saliste

Firma Tractari Auto Saliste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Saliste: Tractari Auto Saliste.

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA

Firma noastra efectueaza servicii de tractari auto si asistenta rutiera pe raza judetului Sibiu, Saliste, Medias si in zonele limitrofe pentru autovehicule noi, defecte sau avariate (tractari SUV-uri, tractari dube si dubite, tractari van-uri, rulote, atv-uri, etc), transport pe platforma pentru utilaje agricole si industriale sau utilaje de constructii cu masa maxima de 5T.

Daca ati fost implicat intr-un accident sau pur si simplu nu mai puteti circula cu masina, apelati cu incredere la serviciile noastre de tractare auto. Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Autospecialele noastre de tractari detin echipamente special proiectate ce au ca scop recuperarea si transportul vehiculelor avariate. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

Disponibilitate extinsa
Tractare Autoturisme
Tractare Autoutilitare
Transport auto pe platforma
Transport utilaje pe platforma
Remorcare auto avariate

SERVICII TRACTARI AUTO

Cu ajutorul autospecialelor pe care le detinem putem tracta, transporta pe platforma sau remorca o gama variata de autoturisme, jeep-uri, autoutilitare, atv-uri, motociclete, utilaje agricole si industriale.

  • remorcari auto avariate sau cu defectiuni tehnice, asistenta rutiera
  • transport utilaje industriale (stivuitoare, buldozere etc) si utilaje agro (tractoare, semanatori etc)
  • interventii rapide si depanare vehicule
  • transport marfa
  • transport pe platforma si tractari de masini noi sau avariate
  • tractari si transport pe platforma masini de teren, autoutilitare, dube si microbuze
  • transport pe platforma si tractari de masini cu numere expirate