Firma Tractari Auto Radauti

Tractari Auto Radauti

Firma Tractari Auto Radauti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Radauti: Tractari Auto Radauti.

TRACTARI AUTO - PLATFORMA AUTO NON-STOP RADAUTI - SUCEAVA

Oferim interventii rapide de tractari auto Radauti si imprejurimi cu platforma auto pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, tractari atv-uri, tractari rulote, tractari utilaje industriale si tractari utilaje agricole. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

 

Detinem platforma auto cu suprafata dreapta pentru transportul utilajelor. Pot incarca pana la 5 m lungime si 2 m latime iar greutate maxim 2500 kg. Pretul este in functie de masina/remorca/utilaj si se poate negocia. La cerere ma pot deplasa si in alte judete sau extern (Austria Germania Olanda Belgia). Pentru alte detalii nu ezitati sa ma contactati.

 

E frustrant si periculos sa ramai blocat cu masina in trafic sau pe marginea drumului, sa nu te ia nimeni, sa te tracteze, ai simtit si tu asta? De aceea noi iti suntem alaturi non-stop si intervenim in cel mai scurt timp de la apelul dat de tine.

Indiferent daca ai ramas fara baterie si masina nu mai porneste, sau esti implicat intr-un eveniment rutier nefericit si ai nevoie de o tractare auto, noi iti suntem alaturi. Suntem pregatiti oricarei situatii, asadar nu ezitati sa ne contactati pentru problema dumneavoastra.

SERVICII TRACTARI AUTO

  • transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
  • transport marfa si materiale de constructii
  • transport utilaje agricole si industriale
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • tractari auto si asistenta rutiera non-stop
  • intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
  • transport la RAR, service, ITP, Rabla
  • depanare auto pentru defectiuni minore