Firma Tractari Auto Popesti-Leordeni

Truck Serv Baciu

Firma Tractari Auto Popesti-Leordeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Popesti-Leordeni: Truck Serv Baciu.

tractari auto popesti-leordeni

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA POPESTI-LEORDENI - BUCURESTI - ILFOV

tractari auto ilfov bucurestiTruck Serv Baciu va ofera interventii rapide de tractari auto in Popesti-Leordeni - Ilfov - Bucuresti in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto. Vom tracta autovehiculul in maxima siguranta si il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra. Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore.

Detinem autospeciala Mercedes-Benz echipata corespunzator cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari. In care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto, apelati cu incredere la serviciile noastre de tractare auto.

tractari auto platforma popesti-leordeni

transport auto utilaje popesti-leordeniOferim servicii de transport cu autoplatforma care ne permite sa transportam in siguranta autovehicule si utilaje precum: rulote, jeep-uri, microbuze, dube, materiale constructii, cultivatoare, pluguri, semanatori, autoutilitare, tractoare, utilaje industriale si constructii motostivuitoare, minibuldozere, compactoare, miniexcavatoare, remorci agricole etc.

Autoplatforma noastra ne ajuta sa intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari. Serviciile noastre de remorcari sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si rapiditatea de care au nevoie.

SERVICII TRACTARI AUTO

  • transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
  • transport marfa si materiale de constructii
  • transport utilaje agricole si industriale
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • tractari auto si asistenta rutiera non-stop
  • intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
  • transport la RAR, service, ITP, Rabla
  • depanare auto pentru defectiuni minore