Firma Tractari Auto Poiana Brasov

Tractari Auto Poiana Brasov

Firma Tractari Auto Poiana Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Poiana Brasov: Tractari Auto Poiana Brasov.

 

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA BRASOV - FAGARAS - CODLEA - SACELE - PREDEAL - RUPEA

La cerere asiguram si depozitarea automobilului tau, intr-un spatiu amenajat. Oferim servicii de transport pe tot teritoriul tarii dar si la nivel international.

 Ce faci daca ramai cu masina blocat in drum, intre doua localitati, fara acces la un service auto? Indiferent de problemele pe care le intampina automobilul tau, echipa Tractari Auto Aron este solutia. Colaboram cu toate service-urile auto autorizate si iti oferim tractare auto rapida si ieftina pana la cel mai apropiat service sau pana la adresa indicata de tine.

Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la destinatia indicata de tine. La cerere, putem transporta automobilul pana la cel mai apropiat service cu care noi colaboram, pentru a asigura reparatiile necesare.

Serviciile de tractare sunt destinate posesorilor de autovehicule, autoutilitare, utilaje agricole si buldoexcavatoare cat si pentru vehiculele de mare tonaj.

Toate transportutile si remorcarile sunt asigurate CME in valoare de pana la 1000.000 EURO.

SERVICII TRACTARI AUTO BRASOV SI IN TOATA TARA

Asiguram interventii rapide de tractari auto in Codlea, Zarnesti, Rasnov, Cristian, Bran, Brasov, Rupea si zonele Fagaras, Ghimbav, Sacele, Feldioara, Rupea, Sercaia si Predeal. De asemenea, ne deplasam repede si in Covasba, Sighisoara, Tg. Mures, Ploiesti si Arges.

Intervenim prompt

  • cand transporti un automobil nou, neinscris
  • cand ai de transportat un utilaj
  • cand vrei sa transporti o „rabla”
  • candai probleme de mecanica si nu te poti deplasa cu masina
  • cand ai rotile blocate
  • cand ai deraiat de pe carosabil
  • cand intampini probleme la caseta de directie