Firma Tractari Auto Ploiesti

Strand Auto Serv

Firma Tractari Auto Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Ploiesti: Strand Auto Serv.

tractari auto remorcari ploiesti

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA PLOIESTI - PRAHOVA

   Firma noastra ofera in prezent servicii de tractari auto pe platforma pentru autoturisme noi, defecte sau avariate in cel mai rapid mod pentru clientii nostrii.
   Putem transporta vehicule (auto noi, avariate sau defecte) si utilaje (nacelle, stivuitoare, motostivuitoare, tractoare, etc) cu sarcina maxima admisa de 9,5 Tone.
   Putem remedia micile probleme ivite in trafic (decontaminare produs - folosirea unui combustibil neadecvat alimentarii, diagnoza auto, etc).

fotojet_1_1200_04

   STRAND AUTO SERV dispune de un parc de depozitare de 2000 MP special amenajat, imprejmuit si iluminat cu paza permanenta si monitorizare video asigurata de 8 camere de supraveghere pe senzor de miscare, portile de acces atat pietonal cat si auto fiind actionate electronic prin comanda de la distanta, unde pot fi depozitate masinile.
   In prezent, SC STRAND AUTO SERV SRL dispune de 8 autospecializate, echipate cu sisteme hidraulice.

  • autospecializate cu macara;
  • atelier mobil care poate efectua si tractare;
  • 2 autoturisme - atelier mobil (echipate corespunzator) care pot remedia micile probleme ivite in trafic;
  • 2 autoturisme in sistem TAXI ( la cererea clientilor care au avut evenimente rutiere, se pot pune la dispozitie pentru continuarea calatoriei).

fotojet_2_1200_01

   Tot parcul auto detine verificari tehnice periodice, licente, roviniete, asigurari obligatorii, pentru autoturismele transportate cat si pe perioada manipularii acestora, asigurari pentru persoanele aflate in cabina autospecializatelor.
   Autospecializatele sunt echipate cu rampe cu lumina galbena intermitent, balize de semnalizare - Lumina galbena si conuri reflectorizante pentru operarea un flux curent, extinctoare cu pulbere care pot asigura stingerea unui incendiu la un autoturism, truse de prim ajutor, lopata, matura si nisip, fiind inscriptionate cu activitatea pe care o desfasoara si numerele de telefon ale dispeceratului cat si al firmei.