Firma Tractari Auto Piatra Neamt

Tractari Auto Carpati

Firma Tractari Auto Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Piatra Neamt: Tractari Auto Carpati.

Efectuam sevicii de tractari auto in PIATRA NEAMT

Ne puteti contacta la nr. de telefon 0743211818

Efectuam sevicii de tractari auto si asistenta rutiera non-stop in Roman, Targu Neamt, Roznov, Bicaz, Ceahlau si in zonele limitrofe la cele mai mici preturi.

tractari auto remorcari piatra neamt

 

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA PIATRA NEAMT

Servicii de tractari auto si transport diverse in conditii de siguranta si la preturi avantajoase: tractari autovehicule, autoutilitare, microbuze etc., transport autovehicule noi/second-hand, transport agabaritic pentru toată gama de utilaje agricole si de constructii, transport pentru programare RAR dus/intors plus asteptare pentru alte localitati.

tractari auto remorcari piatra neamt

Scopul nostru este sa ajutam soferii cu informatiile necesare de care acestia au nevoie in momentul in care autovehiculele lor au o problema tehnica, defectiune sau au fost avariate in urma unui accident rutier. Preturile sunt negociabile in functie de caz. Ofer si asistenta / consultanta in rezolvarea problemelor la autovehicul precum si piese si accesorii auto la preturi foarte bune.

  • asistenta rutiera
  • transport marfa
  • transport pe platforma si tractari de masini noi sau avariate, 4x4
  • interventii rapide si depanare vehicule
  • transport pe platforma si tractari de masini cu numere expirate

 

NU TRANSPORTAM PE PLATOFRMA MICROBUZE SAU UTILAJE DE MARE TONAJ

Galerie foto