Firma Tractari Auto Petrosani

G&M Deni

Firma Tractari Auto Petrosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Petrosani: G&M Deni.

Casuta Albastra si-a inceput activitatea in anul 2003, avand ca obiect de activitate reparatii mecanice pentru orice tip de autovehicule,iar pe langa asta am oferit clientilor nostrii si o spalatorie auto. Odata cu trecerea timpului Casuta Albastra si-a extins domeniul de activitate astfel ajungand astazi sa puna la dispozitia clientilor o gama variata de servicii complete pentru autovehicule, cum ar fi servicii de cosmetica auto, reparatii mecanice, tinichigerie si vopsitorie auto, diagnoza auto pentru orice tip de autovehicul, reglaj faruri, servicii roti si alte servicii, toate efectuate de o echipa de mecanici specializati si cu experienta in domeniu, astfel ca serviciile oferite sunt la cel mai inalt nivel calitativ.

Pe langa acestea, Casuta albastra ofera si sevicii de tractare, atat pe plan national cat si pe plan international la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Inca de la infiintare, firma noastra a acordat o deosebita atentie clientilor , deviza fiind un client foarte multumit de serviciile oferite, astfel reusind sa atragem un numar din ce in ce mai mare de clienti care revin la Casuta Albastra de fiecare data cand au o problema cu masina.

Tot din atentie pentru clientii nostrii am devenit parteneri Auto Check Center pentru a avea pozibilitatea de a le oferi cele mai bune oferte si pentru ca clientii nostri sa beneficieze de un service de top la preturi convenabile.

Nu trebuie sa va faceti griji nici daca aveti o masina nou aparuta pe piata, deoarece multumita numeroaselor seminarii oferite de catre ACC, echipa noastra este la zi cu ultimele inovatii tehnice. Indiferent daca efectuati o revizie sau doriti doar sa spalati masina, Casuta Albastra va pune la dispozitie si un bar unde puteti savura o cafea.

Incepand cu anul 2011 Casuta Albastra este unicul importator din Romania al girofarelor Strobos.

Servicii

Va oferim sevicii de tractare, atat pe plan national cat si pe plan international la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Inca de la infiintare, firma noastra a acordat o deosebita atentie clientilor , deviza fiind un client foarte multumit de serviciile oferite, astfel reusind sa atragem un numar din ce in ce mai mare de clienti care revin la Casuta Albastra de fiecare data cand au o problema cu masina.

Galerie foto