Firma Tractari Auto Pecica

TRACTARI CRACIUN PECICA

Firma Tractari Auto Pecica reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Pecica: TRACTARI CRACIUN PECICA.

tractari auto pecica asistenta rutiera pecica arad

 TRACTARI AUTO - TRANSPORT UTILAJE SI MARFA 
 0741.533.908 

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA PECICA - ARAD

transport auto pecica, transport intern si externTractari Auto Radu Craciun vine in ajutorul dvs. cu servicii de tractari auto non-stop si interventii rapide de transport auto in Pecica si pe raza judetului Arad pentru autoturisme si utilaje, asistenta rutiera, tractari autoutilitare, dube, rulote, marfa, jeep-uri, atv-uri si orice vehicul sau obiecte care se pot pune pe platforma. Oferim depanare si mecanica auto usoara pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service.

Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra. Va putem pune la dispozitie mijloace ce transport pentru a ajunge acasa sau la destinatie, in caz de imposibilitatea reparatiei autovehiculului dvs.

tractari auto utilaje platforma pecica

platforma auto pecica, tractari autoturisme pecica

Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Vehiculul dumneavoatra va fi remorcat pe platforma in conditii de maxima siguranta. Transportul se face cu autoplatforma echipata in mod corespunzator.

tractari auto pecica arad

Scopul nostru este sa ajutam soferii cu informatiile necesare de care acestia au nevoie in momentul in care autovehiculele lor au o problema tehnica, defectiune sau au fost avariate in urma unui accident rutier. Colaboram cu service-uri auto pentru eventuala reparatie a autoturismului dvs.

tractari auto si asistenta rutiera non-stop
transport pe platforma autoturisme noi/avariate
transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, microbuze etc
transport utilaje agricole si industriale
transport marfa si materiale de constructii
depanare auto pentru defectiuni minore
transport obiecte voluminoase
intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
transport la RAR, service, ITP, Rabla

Alte servicii

  • Inchirieri platforme
  • Transport persoane
  • Transport marfa
  • Tinichigerie
  • Vopsitorie
  • Electronica auto
  • Electrucian auto
  • Mecanica usoara