Firma Tractari Auto Patarlagele

ADC Expert Motors SRL

Firma Tractari Auto Patarlagele reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Patarlagele: ADC Expert Motors SRL.

tractari auto remorcari patarlagele buzau

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA PATARLAGELE - BUZAU

ADC Expert Motors vine in ajutorul soferilor cu servicii de tractari auto si remorcare auto NON STOPasistenta rutiera, interventii rapide si depanare auto in toate orasele din judetul Buzau, precum si in zonele limitrofe pentru: transport autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari rulote, tractari atv-uri, tractari remorci, ambarcatiuni tractari utilaje industriale si tractari utilaje agro. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra. 

tractari auto remorcari patarlagele buzau

Serviciile de tractari auto se pot efectua atat pe plan intern cat si international cu posibilitatea de a transporta unul sau mai multe autoturisme. Tarifele practicate sunt la cel mai mic pret din Romania. Pentru distante mai mari de 350 Km tarifele pot fi negociate.

Indiferent de distanta sau natura problemelor intampinate cu autoturismul dumneavoastra puteti apela cu cea mai mare incredere si siguranta la serviciile de depanare auto non-stop oferite de ADC Expert Motors SRL.

tractari auto remorcari patarlagele buzau

SERVICII TRACTARI AUTO PATARLAGELE - BUZAU

  • Asistenta Rutiera, remorcari auto, depanare auto
  • Transport pe platforma autovehicule noi/avariate/neinatriculate
  • Tractari Utilitare - camioane, dube, camionete
  • Transport utilaje agricole - constructii
  • Tractari masini de teren, ambarcatiuni
  • Tractari autoutilitare
  • Tractari motociclete, atv
  • Transport stivuitoare

INMATRICULARI BULGARIA SI PIESE AUTO

Putem inmatricula masini in Bulgaria indiferent de an, indiferent de modelul, indiferent de tara de provenienta, indiferent de norma de poluare pe care o indeplineste sau de capaciatea cilindirca cu preturi incepand de la 550 Euro. De asemenea putem inmatricula si autoturisme cu volanul pe partea dreapta (Masini din Anglia).

Se asigura toate actele necesare pentru a circula in siguranta: ITP, Asigurare Auto Obligatorie, Taxa de Inmatriculare si Impozitul Local aferent autoturismului.

Comercializam si o gama larga de PIESE AUTO pentru diverse modele de autovehicule.