Firma Tractari Auto Patarlagele

ADC Expert Motors SRL

Firma Tractari Auto Patarlagele reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Patarlagele: ADC Expert Motors SRL.

Aveti probleme cu masina? Sunati acum la numerele de telefon afisate pentru ca suntem singura companie disponibila NON-STOP, oricand, oriunde si rapizi.

Efectuam tractari in tot judetul Buzau inclusiv Buzau, Ramnicu Sarat, Nehoiu, Pogoanele si Patarlagele.

Compania ADC Expert Motors SRL-D efectueaza tractari auto cu platforme profesionale de mic si mare tonaj NON-STOP indiferent de locatie sau complexitate. Suntem singura companie din judet cu personal calificat si un parc auto complet utilat pentru orice situatie sau provocare in domeniul tractarilor auto si a asistentei rutiere.

Serviciile de tractari auto se pot efectua atat pe plan intern cat si international cu posibilitatea de a transporta unul sau mai multe autoturisme noi sau second hand, autoturisme accidentate sau defecte, utilaje agricole, ambarcatiuni, remorci, rulote etc.

Tarifele practicate sunt la cel mai mic pret din Romania. Pentru distante mai mari de 350 Km tarifele pot fi negociate.

Pentru mai multe detalii si informatii cu privire la ofertele noastre de pret va rugam sa ne contactati apeland la numerele de telefon afisate.

Galerie foto