Firma Tractari Auto Pantelimon

Tractari Auto Pantelimon - Politractari Auto SRL

Firma Tractari Auto Pantelimon reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Pantelimon: Tractari Auto Pantelimon - Politractari Auto SRL.

 POLITRACTARI AUTO SRL 
 Tractari Auto si Utilaje | Platforma Auto Non-Stop 
0744.995.444

TRACTARI AUTO - TRANSPORT UTILAJE - PANTELIMON - BUCURESTI - ILFOV

tractari auto pantelimon

POLITRACTARI AUTO SRL va ofera interventii rapide de tractari auto si servicii de transport in Pantelimon, Bucuresti, Ilfov si imprejurimi in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto. Autovehiculul dvs va fi transportat pe platforma in conditii de siguranta pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

tractari auto pantelimon bucuresti

Cu ajutorul autoplatformei Mercedes-Benz dotata cu troliu putem interveni chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari. In cazul in care autovehiculul dvs este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia.

tractari platforma pantelimon

Va ajutam cu transportul autoturismelor si utilajelor precum: transport jeep-uri, tractari atv-uri, autoutilitare, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: remorci agricole, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere etc. 

Interventiile noastre de transport auto si asistenta rutiera sunt create special pentru a va oferi ajutorul si siguranta atunci cand sunteti implicati in evenimente nefericite din trafic.


Eficienta, promtitudinea si seriozitatea ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere.

  • transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
  • transport marfa si materiale de constructii
  • transport utilaje agricole si industriale
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • tractari auto si asistenta rutiera non-stop
  • intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
  • transport la RAR, service, ITP, Rabla
  • depanare auto pentru defectiuni minore