Firma Tractari Auto Oreavul

Tractari Auto Oreavul - Buzau

Firma Tractari Auto Oreavul reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Oreavul: Tractari Auto Oreavul - Buzau.

TRACTARI AUTO SI UTILAJE OREAVUL - BUZAU - RAMNICU SARAT - FOCSANI

Efectuam interventii rapide de tractari auto si asistenta rutiera in Oreavul, Ramnicu Sarat, Valea Ramnicului, Plevna, Posta, Topliceni, Rubla, Grebanu, Livada si pe raza judetului Buzau in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto. Transportul autovehiculului dvs va fi transportat in siguranta pana la locul indicat sau pana la cel mai apropiat service pentru eventuale reparatii. Avem experienta de peste 20 ani in domeniul tractarilor.

platforma auto oreavul buzau rm sarat

Detinem platforma tractata cu masa maxima 2.7 T, dimensini de 4.60x2.10m si autoturism si Renault cu 7 locuri in cazul in care este necesar transportul persoanelor din autoturismul avariat, defect sau accidentat.

In cazul in care autovehiculul dvs este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, noi ne ocupam de tractarea acestuia.

tractari auto oreavul

Va ajutam cu transportul autoturismelor si utilajelor max 2.7 T: jeep-uri, tractari atv-uri, autoutilitare, transport dube, transport microbuze, transport rulote, barci, tractari utilaje agricole: remorci agricole, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si de constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere etc. 

tractari auto utilaje oreavul buzau rm sarat

Interventiile noastre de transport auto si asistenta rutiera sunt create special pentru a va oferi ajutorul si siguranta atunci cand sunteti implicati in evenimente nefericite din trafic.

 

tractari auto platforma oreavul buzau

SERVICII TRACTARI AUTO

  • tractari auto si asistenta rutieraplatforma auto oreavul
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • transport jeep-uri, rulote, barci, containere, baraci, dube, microbuze etc
  • transport utilaje agricole si industriale
  • transport marfa si materiale de constructii
  • depanare auto pentru defectiuni minore
  • transport obiecte voluminoase
  • intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
  • transport la RAR, service, Rabla