Firma Tractari Auto Onesti

ANDRIMPEX

Firma Tractari Auto Onesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Onesti: ANDRIMPEX.

Oricare ar fi problema , iti garantam ca avem o solutie. Experienta, serviciile diversificate si platformele noastre ne recomanda drept solutia problemelor in trafic.
Garantam servicii de cea mai buna calitate. Fara a face rabat de la calitate oferim serviciile de tractari auto cu costuri minime pentru dumneavoastra. Indiferent de conditiile meteo sau starea carosabilului ne-am antrenat pentru a fi pregatiti in orice clipa si a veni in ajutorul dumneavoastra. Experienta noastra in domeniul tractarilor auto ne recomanda ca fiind una dintre cele mai bune firme ce ofera servicii de tractari auto din Bacau.
Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra non stop pentru a va ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic. Efectuam tractari auto non stop cu autoplatforma in judetul BACAU si in imprejurimi la cele mai avantajoase preturi de pe piata.
Serviciul de tractari auto este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7, operatorii nostri sunt gata sa preia oricand apelurile dumneavoastra. Pe toata durata interventiei vom tine legatura cu dumneavoastra, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la dumneavoastra, precum si costurile interventiei.
Va asiguram ca vom reusi de fiecare data sa va oferim un tarif corect, in functie de distanta si tipul vehiculului pe care doriti sa-l transportati.

Galerie foto