Firma Tractari Auto Oltenita

Tractari Auto Oltenita

Firma Tractari Auto Oltenita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Oltenita: Tractari Auto Oltenita.

 

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA OLTENITA - CALARASI

Efectuam interventii rapide de tractari auto si asistenta rutiera in Oltenita si pe raza judetului Calarasi pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, transport la RAR, transport dube, jeep-uri, rulote, tractari utilaje agricole si industriale.

Dispunem de autospeciala IVECO care poate interveni cu succes chiar si in cele mai dificile solicitari pentru tractari. Ne propunem sa ajutam toti soferii cu serviciile noastre de transport momentul in care autovehiculul acestora a fost avariat intr-un accident nefericit, are o pana sau defectiune tehnica.

Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Vehiculul dumneavoatra va fi transportat pe autoplatforma in conditii de maxima siguranta pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra. 

Venim in intampinarea tuturor clientilor care au nevoie rapid de transport pe platforma sau au fost implicati intr-un eveniment neprevazut.

SERVICII TRACTARI AUTO OLTENITA

  • interventii rapide de tractari auto non-stop
  • tractari si transport pe platforma masini de teren, jeep-uri, rulote, atv, dube, microbuze etc
  • servicii de asistenta rutiera: depanare auto, pana cauciuc, pana curent, combustibil
  • transport pe platforma autoturisme noi, avariate sau cu defectiuni tehnice
  • transport auto la RAR, RABLA, ITP
  • transport utilaje industriale (motostivuitoare, mini buldoexcavator, miniexcavator etc) si utilaje agricole (tractoare, semanatori, remorci, cultivatoare etc)
  • transport marfa