Firma Tractari Auto Oituz

SABYN TRADE COMPANY

Firma Tractari Auto Oituz reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Oituz: SABYN TRADE COMPANY.

SABYN TRADE COMPANY - Tractari Auto si Asistenta Rutiera Bacau
Targu Ocna – Oituz – Onesti - Slanic Moldova – Darmanesti – Comanesti – Bacau – Moinesti
0758.642.022 / 0745.531.127


 tractari-auto-targu-ocna-bacau-moinesti-onesti

Daca ati fost implicat intr-un accident sau pur si simplu nu mai puteti circula cu masina, apelati cu incredere la serviciile noastre de tractare auto. Autospecialele noastre de tractari detin echipamente special proiectate ce au ca scop recuperarea si transportul vehiculelor avariate.

Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

platforma-tractari-auto-bacau

  SABYN TRADE COMPANY efectueaza servicii de tractari auto pe platforma in Bacau, Onesti, Oituz, Slanic Moldova, Targu Ocna, Darmanesti, Comanesti, pentru autoturisme avariate, defecte sau noi (jeep, dube si dubite, van-uri, rulote, atv-uri, tractoare, camioane, barci etc.). Asiguram transport pentru utilaje agricole si motostivuitoare cu masa maxima de 4000kg. Vehiculul dumneavoatra va fi remorcat pe platforma in conditii de maxima siguranta. Transportul se face cu autospeciale echipate in mod corespunzator. Echipamentele noastre performante si personalul bine pregatit ofera cele mai eficiente servicii de tractare.

tractari auto remorcari onesti bacau


Scopul nostru este sa ajutam soferii cu informatiile necesare de care acestia au nevoie in momentul in care autovehiculele lor au o problema tehnica, defectiune sau au fost avariate in urma unui accident rutier.

  • Transport Autoturisme
  • Tractari Autoturisme
  • Tractari Autoutilitare
  • Transport Marfa
  • Transport Utilaje
  • Asistenta Rutiera
  • Platforma Auto
  • Remorcari Auto

Galerie foto