Firma Tractari Auto Nadlac

Tractari Auto Non-Stop Vama Nadlac-A1-Vama Cenad

Firma Tractari Auto Nadlac reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Nadlac: Tractari Auto Non-Stop Vama Nadlac-A1-Vama Cenad.

tractari auto remorcari nadlac arad

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA NADLAC - ARAD - A1 - VAMA CENAD

 tractari auto nadlacFirma noastra ofera servicii de tractari auto non-stop in Nadlac - Arad, pentru autoturisme avariate, defecte sau noi (jeep, dube si dubite, van-uri, rulote, atv-uri, tractoare, camioane, barci etc.). Asiguram transport pentru utilaje agricole si motostivuitoare cu masa maxima de 4000kg. Detinem autospeciale performante, dotate cu echipamente moderne. Vehiculul dumneavoatra va fi remorcat pe platforma in conditii de maxima siguranta. Transportul se face cu autospeciale echipate in mod corespunzator. Echipamentele noastre performante si personalul bine pregatit ofera cele mai eficiente servicii de tractare.

 tractari auto nadlacPrin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra non stop pentru a va ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic.  Personalul nostru se va deplasa in cel mai scurt timp posibil la locul producerii evenimentului rutier sau la locatia indicata de client.

SERVICII TRACTARI AUTO NADLAC - ARAD - A1 - VAMA CENAD

tractari auto remorcari nadlacAsistenta Rutiera

  Putem sa monitorizam prin GPS locatia autovehicolului dvs. deci prin urmare vom ajunge in scurt timp indiferent de locatie sau starea carosabilului.

Transport Auto

  Servicii de transport auto, transport rulote si autorulote, transport barci, transport ATV-uri si utilaje agricole, atat intern cat si international. Platformele noastre sunt pregatite sa intervina.

Tractari Externe

 Daca ati achizitionat o masina noua sau second-hand din strainatate, puteti sa ne contactati cu incredere pentru serviciile noastre de transport auto international. Va puteti intoarce in conditii de confort total alaturi de noi. Autoturismul va fi asigurat pe timpul transportului.

  Indiferent de sezon, drumul spre casa al masinii dvs. va fi in siguranta si protejat!

Servicii

  • tractari autoturisme
  • autoutilitara tractare cu rampa hidraulica
  • tractari SUV
  • tractari dube, dubite (van)
  • tractari rulote
  • transport utilaje industriale
  • transport utilaje agricole
  • transport utilaje constructii
  • transport stivuitoare
  • transport orice marfa pe platforma descoperita

Galerie foto