Firma Tractari Auto Moinesti

Tractari Auto Moinesti

Firma Tractari Auto Moinesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Moinesti: Tractari Auto Moinesti.

tractari auto moinesti asistenta rutiera moinestiplatforma auto moinesti tractari utilaje

 Servicii de tractare/transport auto moto, utilaje, containere, remorci sau marfuri pana la 3500kg la preturi fara concurenta, cu autoplatforma Mercedes-Benz. 
 Lungime platou 5.50m util. 
 Oferim factura pentru serviciile oferite. 
 Transport oriunde in judetul Bacau, oriunde in tara chiar si in strainatate! 
 0751.294.962 

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA MOINESTI - BACAU

tractari auto non stop moinestiVenim in ajutorul soferilor cu servicii de tractari auto non-stop si interventii rapide de transport auto in MoinestiBacau, Targu Ocna, Slanic Moldova, Onesti, Oituz, Comanesti, Darmanesti pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, dube, rulote, jeep-uri, transport utilaje agricole si industriale. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Vehiculul dumneavoatra va fi remorcat pe platforma in conditii de maxima siguranta. Transportul se face cu autoplatforma echipata in mod corespunzator.

tractari platforma auto moinesti.jpg

Scopul nostru este sa ajutam soferii cu informatiile necesare de care acestia au nevoie in momentul in care autovehiculele lor au o problema tehnica, defectiune sau au fost avariate in urma unui accident rutier. Colaboram cu service-uri auto pentru eventuala reparatie a autoturismului dvs.

 transport pe platforma autoturisme noi/avariate 
transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, microbuze etc
transport utilaje agricole si industriale
tractari auto si asistenta rutiera non-stop
transport marfa si materiale de constructii
depanare auto pentru defectiuni minore
transport obiecte voluminoase
intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
transport la RAR, service, ITP, Rabla

 

Galerie foto