Firma Tractari Auto Moinesti

Tractari Auto Moinesti

Firma Tractari Auto Moinesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Moinesti: Tractari Auto Moinesti.

 

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA MOINESTI - BACAU

Venim  in ajutorul soferilor cu servicii de tractari auto si remorcare auto NON STOP, asistenta rutiera, interventii rapide si depanare vehicul in Bacau, Moinesti, Targu Ocna, Slanic Moldova, Onesti, Oituz, Comanesti, Darmanesti pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, tractari atv-uri, tractari rulote, tractari utilaje industriale si tractari utilaje agro. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

 Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Vehiculul dumneavoatra va fi remorcat pe platforma in conditii de maxima siguranta. Transportul se face cu autospeciale echipate in mod corespunzator. Scopul nostru este sa ajutam soferii cu informatiile necesare de care acestia au nevoie in momentul in care autovehiculele lor au o problema tehnica, defectiune sau au fost avariate in urma unui accident rutier.

transport pe platforma autoturisme noi/avariate
transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, microbuze etc
transport utilaje agricole si industriale
tractari auto si asistenta rutiera non-stop
transport marfa si materiale de constructii
depanare auto pentru defectiuni minore
transport obiecte voluminoase
intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
transport la RAR, service, ITP, Rabla

 

Galerie foto