Firma Tractari Auto Moinesti

Tractari Auto Moinesti

Firma Tractari Auto Moinesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Moinesti: Tractari Auto Moinesti.

 

TRACTARI AUTO SI UTILAJE MOINESTI - BACAU

Efectuam servicii de tractari auto non-stop si interventii rapide de transport auto in Moinesti, Vermesti, Comanesti, Poduri, Gazarie, Valea Arinilor, Valea Sosii, Cernu, Bucsesti, Prohozesti, Prajesti, Magiresti, Stanesti pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, dube, rulote, jeep-uri, transport utilaje agricole si industriale. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra. Oferim si transport international.

transport auto moinestiTractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Vehiculul dumneavoatra va fi remorcat pe platforma in conditii de maxima siguranta. Dispunem de autoplatforma Mercedes-Benz cu care intervenim rapid pentru transportul autoturismelor si utilajelor.

Scopul nostru este sa ajutam soferii in momentul in care autovehiculele lor au o problema mecanica, defectiune sau au fost avariate in urma unui eveniment rutier nefericit.

SERVICII TRACTARI AUTO MOINESTI 

 transport pe platforma autoturisme noi/avariate 
transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, microbuze etc
transport utilaje agricole si industriale
tractari auto si asistenta rutiera non-stop
transport marfa si materiale de constructii
depanare auto pentru defectiuni minore
transport obiecte voluminoase
intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
transport la RAR, service, ITP, Rabla

 

Galerie foto