Firma Tractari Auto Mioveni

BSM Tractari Auto Mioveni

Firma Tractari Auto Mioveni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Mioveni: BSM Tractari Auto Mioveni.

tractari auto utilaje mioveni

TRACTARI AUTO • ASISTENTA RUTIERA 24/7 MIOVENI • ARGES

BSM Tractari Auto si Asistenta Rutiera este o companie de recuperare a avariilor vehiculelor din Curtea de Arges, care ofera o gama larga de servicii de transport auto acoperite cu promptitudine si curtoazie. In cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de o platforma auto apeleaza cu incredere la BSM.

tractari auto platforma mioveni campulung arges.jpg

Echipa noastra nu actioneaza doar ca un transportator de vehicule, ci putem oferi si servicii de recuperare a autovehiculelor si putem lucra la defectarea vehiculelor in Arges, Curtea de Arges, Pitesti, Ramnicu Valcea, Campulung si Mioveni.

Avem capacitatea de a face fata oricarei sarcini, fie ca este vorba de mutarea unei autoutilitare, utilaje Agricole sau de venirea in ajutor in caz de avarie.

Detinem autospeciala moderna Renault echipata corespunzator cu care intervenim pentru transportul autoturismelor si utilajelor agricole: rulote, jeep-uri, microbuze, dube, materiale constructii, cultivatoare, pluguri, semanatori, autoutilitare, tractoare, utilaje industriale si constructii motostivuitoare, minibuldozere, compactoare, miniexcavatoare, remorci agricole etc.

tractari auto utilaje arges campulung mioveni.jpg

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia.  Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra. Eficienta, promtitudinea si seriozitatea ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere.

Indiferent ca va aflati acasa sau in drum sau daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia. Va punem la dispozitie mijloace ce transport pentru a ajunge acasa sau la destinatie, in caz de imposibilitatea reparatiei autovehiculului dvs.

SERVICII

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA NON-STOP
INTERVENIM RAPID PENTRU ORICE TRANSPORT SI REMORCARE AUTO
TRANSPORT PE PLATFORMA AUTOTURISME NOI/AVARIATE
TRANSPORT LA RAR, SERVICE, ITP, RABLA
DEPANARE AUTO PENTRU DEFECTIUNI MINORE
TRANSPORT JEEP-URI, RULOTE, DUBE, UTILAJE GRELE, OBIECTE VOLUMINOASE, MICROBUZE ETC
TRANSPORT MARFA SI MATERIALE DE CONSTRUCTII
TRANSPORT UTILAJE AGRICOLE SI INDUSTRIALE
DISPONIBILITATE IN ARGES - VALCEA