Firma Tractari Auto Lehliu

Tractari Auto Lehliu

Firma Tractari Auto Lehliu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Lehliu: Tractari Auto Lehliu.

TRACTARI AUTO SI REMORCARI LEHLIU - CALARASI

tractari auto remorcari lehliuFirma noastra efectueaza servicii de tractari auto non-stop in Lehliu, dar si pe raza judetului Calarasi pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, tractari atv-uri, tractari rulote, tractari utilaje industriale si tractari utilaje agro, pretul fiind calculat in functie de greutate, distanta sau starea tehnica a autovehiculului tractat. 

 Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra. Eficienta, promtitudinea si seriozitatea ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere.

  Prin serviciul de tractari auto non-stop va oferim protectie de pe marginea drumului national, astfel nu veti fi niciodata fara ajutor atunci cand aveti nevoie, permitandu-va dvs. si familiei sa calatoriti cu incredere, stiind ca acoperirea noastra de asistenta rutiera se aplica la nivel national (in functie de disponibilitatea platformelor auto).

SERVICII DE TRACTARI LEHLIU

tractari auto dube, jeep-uri, microbuze/minivanuri
ridicare masini cu roti rupte 
tractare masini cu cutii blocate 
tractare masini incuiate
service auto specializat orice marca NON-STOP
remedieri defectiuni rapid
reparatii pene de cauciuc

Galerie foto