Firma Tractari Auto Husi

Tractari Auto Husi

Firma Tractari Auto Husi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Husi: Tractari Auto Husi.

TRACTARI AUTO NON STOP  PLATFORMA AUTO  HUSI  VASLUI

 

TRACTARI AUTO SI UTILAJE HUSI - VASLUI

Oferim interventii rapide de tractari auto si asistenta rutiera in Barlad - Vaslui si in zonele limitrofe la costuri minime pentru dumneavoastra. Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia.

Daca ati fost implicat intr-un accident sau pur si simplu nu mai puteti circula cu masina, apelati cu incredere la serviciile noastre de tractare auto. Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

Transport vehicule si marfuri la cele mai mici preturi si posibilitate de negociere in functie de distanta. Oferim factura + chitanta pentru orice serviciu prestat. Apelati cu incredere la firma noastra de tractari.

SERVICII DE TRACTARI AUTO SI UTILAJE HUSI - VASLUI

transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
tractari auto si asistenta rutiera non-stop
transport la RAR, service, ITP, Rabla
transport utilaje agricole si industriale
depanare auto pentru defectiuni minore
transport marfa si materiale de constructii
intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
transport pe platforma autoturisme noi/avariate