Firma Tractari Auto Gheorgheni

PFA Bajna Attila

Firma Tractari Auto Gheorgheni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Gheorgheni: PFA Bajna Attila.

tractari auto remorcari gheorgheni

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA GHEORGHENI-HARGHITA

Firma noastra va ofera interventii rapide de tractari auto si asistenta rutiera in Gheorgheni-Miercurea Ciuc si pe raza judetului Harghita in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto. Efectuam transport pe platforma pentru autoturisme, tractari remorci, tractari autoutilitare, transport jeep-uri, tractari atv-uri, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: tractoare, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere, compactoare etc.

tractari auto remorcare auto gheorgheni

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia. Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service. Va punem la dispozitie mijloace ce transport pentru a ajunge acasa sau la destinatie, in caz de imposibilitatea reparatiei autovehiculului dvs.

tractari auto platforma auto gheorgheni

  Firma noastra pune la dispozitia dumneavoastra servicii de tractari auto non stop pentru a va veni in ajutor in cazuri de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea pe parcursul calatoriilor dumneavoastra cu autoturismul. De asemenea transportam utilaje agricole, autoturisme la remat cat si la R.A.R., motociclete, a.t.v-uri, orice ce se poate transporta pina la 3 tone. Preturile pentru tractari auto difera de la o firma de tractari auto la alta. Tarifele pentru serviciile de tractari auto pot fi tarife finale sau pot fi impartite in subservicii, de genul, tarif incarcare pe platforma, tarif manipulare la minut sau la ora, tarif descarcare, tarif deplasare.

  Gyors autómentést és autószállítást, valamint áruszállítást ajánlunk, bel- és külföldön egyaránt. Szolgáltatásainkat szakszerűen és megbízhatóan végezzük, akát aszfaltúton akár terepen van rá igény.

SERVICII DE TRACTARI AUTO GHEORGHENI-HARGHITA

  • tractari auto si asistenta rutiera non-stop
  • intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • transport la RAR, service, ITP, Rabla
  • depanare auto pentru defectiuni minore
  • transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
  • transport marfa si materiale de constructii
  • transport utilaje agricole si industriale

Galerie foto