Firma Tractari Auto Gheorgheni

PFA Bajna Attila

Firma Tractari Auto Gheorgheni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firma Tractari Auto Gheorgheni: PFA Bajna Attila.

tractari auto remorcari gheorgheni

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA GHEORGHENI

Oferim servicii prompte de interventie, de remorcare, de tractare si de transport auto intern si international si servicii de transport bunuri, pe platforma. Actionam cu seriozitate si profesionalism atat pe sosea, cat si pe teren accidentat.
  Gyors autómentést és autószállítást, valamint áruszállítást ajánlunk, bel- és külföldön egyaránt. Szolgáltatásainkat szakszerűen és megbízhatóan végezzük, akát aszfaltúton akár terepen van rá igény.

  Suntem dedicati muncii pe care o facem si implicit alcatuim o echipa operativa, cu personal calificat, la care puteti apela cu incredere oricand. Oferim servicii non-stop la cele mai inalte standarde de profesionalism.
  Firma noastra pune la dispozitia dumneavoastra servicii de tractari auto non stop pentru a va veni in ajutor in cazuri de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea pe parcursul calatoriilor dumneavoastra cu autoturismul. De asemenea transportam utilaje agricole, autoturisme la remat cat si la R.A.R., motociclete, a.t.v-uri, orice ce se poate transporta pina la 3 tone. Preturile pentru tractari auto difera de la o firma de tractari auto la alta. Tarifele pentru serviciile de tractari auto pot fi tarife finale sau pot fi impartite in subservicii, de genul, tarif incarcare pe platforma, tarif manipulare la minut sau la ora, tarif descarcare, tarif deplasare.
  Rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre sunt cartea noastra de vizita. Preluam comenzi atat pentru autovehicule noi cat si pentru autovehicule Second-Hand sau avariate. Oferim asistenta imediata si suport pentru solutionarea cat mai rapida a incidentului prin tractarea autovehiculului dvs. indiferent de situatia in care se afla.

Servicii

  • Tractari auto non-stop si transport autoturisme, autoturisme de teren, autoutilitare, utilaje
  • Prestam servicii de tractare, remorcare, asistenta rutiera cu autoplatforme performante
  • Transport marfa
  • Serviciul de tractari auto pe platforma este disponibil non-stop!
  • Constatam avariile, realizam expertiza privind pagubele si analizam posibilitatea de reparare a masinii dumneavoastra.